עוגה לבנה עם מילוי לימון
עוגה לבנה עם מילוי לימון עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 249 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חלב, מיץ לימון, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת שכבה לבנה עם מילוי לימון, עוגה לבנה עם מילוי לימון ליים וזיגוג קצפת, ו עוגת לימון שקדים עם מילוי לימון.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז שני 9 אינץ ' מחבתות שכבת עוגה עגולה.
מניחים 2 כוסות של הקמח, 1 1/2 כוסות סוכר, קיצור, מלח, ו 2/3 כוס חלב בקערת ערבוב והכה במשך 2 דקות עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית. מערבבים באבקת האפייה.
מוסיפים את החלבונים הנותרים חלב 1 כפית של וניל לנצח במשך 2 דקות יותר.
יוצקים הבלילה לתוך המחבתות מוכנות.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 25 עד 30 דקות.
בואו עוגות להתקרר ואז להפיץ מילוי לימון בין השכבות וכפור עם זיגוג מבושל.
כדי להפוך את מילוי לימון: בסיר מעל חום בינוני לשלב 3/4 כוסות של הסוכר, 2 כפות של הקמח, מיץ תפוזים ולימון, ואת הביצה הנותרת. מבשלים עד שהתערובת התעבה.
הסר מחום נמלה לתת מגניב לחלוטין לפני קיפול בקצפת.
התפשטות בין שכבות עוגה מקורר.