עוגה לכל אירוע
אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כל אירוע עוגה לבנה, עוגת שיש לכל אירוע, ו עוגת שוקולד לאירועים מיוחדים.
הוראות
להטות את הפירות ואת החזה לתוך קערה, לשפוך מעל שרי ולהשאיר להשרות לילה. גריז ושורה את החלק התחתון ואת הצדדים של פח עוגת 20 ס " מ עמוק עם שכבה כפולה של קלף אפייה.
תנור חום ל 140C / מאוורר 120c / גז
מערבבים את כל המרכיבים היבשים בקערה גדולה, יחד עם החמאה והביצים. אם התערובת מתחילה להתערבב אתה יכול להוסיף קצת יותר קמח רגיל. מערבבים את הפרי, משליכים כל שרי שלא נספג, ולאחר מכן כפית את התערובת לתוך הפח. להחליק את פני השטח ולעשות שקע קטן באמצע.
אופים במרכז התנור במשך 2 שעות עד העוגה הוא חום זהוב כהה בצבע; שיפוד מוכנס צריך לצאת נקי. אם החלק העליון של העוגה חומים מהר מדי, לכסות אותו עם שכבה של קלף אפייה. להשאיר אותו בפח כ 10 דקות לפני הפיכת אותו על מתלה תיל, ואז להשאיר אותו להתקרר.
מגישים רגיל או עם הדובדבן או קישוט על פי בחירתך.