קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגה לכל אירוע

עוגה לכל אירוע
אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כל אירוע עוגה לבנה, עוגת שיש לכל אירוע, ו עוגת שוקולד לאירועים מיוחדים.

הוראות

1
להטות את הפירות ואת החזה לתוך קערה, לשפוך מעל שרי ולהשאיר להשרות לילה. גריז ושורה את החלק התחתון ואת הצדדים של פח עוגת 20 ס " מ עמוק עם שכבה כפולה של קלף אפייה.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
תנור חום ל 140C / מאוורר 120c / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מערבבים את כל המרכיבים היבשים בקערה גדולה, יחד עם החמאה והביצים. אם התערובת מתחילה להתערבב אתה יכול להוסיף קצת יותר קמח רגיל. מערבבים את הפרי, משליכים כל שרי שלא נספג, ולאחר מכן כפית את התערובת לתוך הפח. להחליק את פני השטח ולעשות שקע קטן באמצע.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
אופים במרכז התנור במשך 2 שעות עד העוגה הוא חום זהוב כהה בצבע; שיפוד מוכנס צריך לצאת נקי. אם החלק העליון של העוגה חומים מהר מדי, לכסות אותו עם שכבה של קלף אפייה. להשאיר אותו בפח כ 10 דקות לפני הפיכת אותו על מתלה תיל, ואז להשאיר אותו להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
5
מגישים רגיל או עם הדובדבן או קישוט על פי בחירתך.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

העוגה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.