עוגה פשוטה היא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 246 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-40 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם תמצית vanillan, מלח כשר, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו סופגניית עוגה פשוטה, ראש השנה עוגת שקדים פאונד (עוגת מזל טוב), ו עוגת סופר לחה לערבב עוגת לימון קילו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות f. גריז וקמח 2 (8 1/2 על 4 1/2 על ידי 2 1/2 אינץ') מחבתות כיכר. קו תחתית עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
מחבת כיכר
תנור
2
קרם חמאה וסוכר מגורען בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה במשך כ 5 דקות, או עד אור ורך. עם המיקסר במהירות בינונית, לנצח את הביצים, 1 בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
חמאה
קרם
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
בלנדר
קערה
3
בקערה גדולה, לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח. בקערה אחרת, לשלב את חלב החמאה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
חלב-חמאה
וניל
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מוסיפים את תערובות הקמח והחמאה לסירוגין לבלילה, מתחילים ומסתיימים בקמח. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות, להחליק את צמרות, ואופים במשך 45 דקות עד 1 שעה, עד בודק עוגה יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
כאשר העוגות נעשות, תן להם להתקרר במשך 10 דקות. מוציאים אותם מהמחבתות, מניחים אותם על מדף אפייה ומאפשרים להם להתקרר לחלוטין. לעטוף היטב, ולאחסן במקרר.