קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגה פשוטה ברבדיאנית

עוגה פשוטה ברבדיאנית
עוגה פשוטה ברבדיאנית עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 640 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 10. 264 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך תמצית שקדים, אבקת אפייה, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 41%, וזה טוב. נסו אגרוף רום ברבדיאני, עוגת פאונד רגילה, ו סופגניית עוגה רגילה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (205 מעלות צלזיוס). משמנים קלות ומקמחים תבנית צרור אחת בגודל 9 או 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
תנורתנור
2
ביד עם חמאת שמנת מרית וסוכר יחד עד אור ותפוח.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
3
מוסיפים ביצים בבת אחת ומקציפים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
4
מנפים יחד את הקמח ואבקת האפייה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
מוסיפים לתערובת החמאה יחד עם 1 כוס חלב. ממשיכים להקציף היטב (הבלילה תהיה בצקית).
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
חלבחלב
6
מוסיפים את כוס 1 הנותרים של חלב יחד עם וניל, תמציות שקדים.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
שקדיםשקדים
חלבחלב
7
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
אופים ב 400 מעלות צלזיוס (205 מעלות צלזיוס) במשך שעה 1. מנמיכים את האש ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) וממשיכים לאפות עוד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגה עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "