עוגות אגוזים, פירות, חגיגיים
עוגות אגוזים, פירותי, חגיגי לוקח על 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 23 אוהדים. גשו לסופר וקנו חלמון ביצה, חמאה, תבלין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: עוגיות פירות חגיגיות, עוגיות פירות סוכר מופחתות, ו עוגות שרימפס חגיגיות.
הוראות
קודם תכין את המאפה. לנפות את הקמח לתוך קערה גדולה, להוסיף את החמאה, באמצעות קצות האצבעות שלך, לשפשף אותו לתוך הקמח כך התערובת דומה פירורי לחם. מדוד 150 מ " ל/ ליטר מים קרים לתוך כד. מערבבים את השקדים הקרקע ואת הסוכר לתוך תערובת הקמח, ולאחר מכן מוסיפים את חלמון הביצה וקצת מים, ערבוב עם סכין. בהדרגה לעבוד בשאר המים, ערבוב עד שיש לך כדור בצק רך. לעטוף אותו בסרט נצמד וצינה במשך 20-30 דקות.
בינתיים, לעשות את המילוי. מחממים התנור כדי מאוורר 180c / קונבנציונאלי 200c / גז
טיפ הקרקע שקדים, סוכר, דומדמניות, סולטנים, שקדים ותבלינים לתוך קערה גדולה ומערבבים. ממיסים את החמאה (משתמשים במיקרוגל למהירות) ומוסיפים למרכיבים היבשים עם הביצים המוכות וגלידת לימון ותפוז ומיץ.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות (עבודה עם חצי בכל פעם היא הקלה ביותר) על עובי 5 מ " מ.
לגזור על 24 סיבובים באמצעות חותך עגול 10cm. השתמש בכל סיבוב כדי קו מאפין פח (להשתמש בשני מגשים, או לאפות בקבוצות). כפית את המילוי לתוך כל טארט מאפה, אז זה פשוט ביישן של החלק העליון של המאפה.
אופים במשך 20-25 דקות עד הזהב חיוור, ואז להפוך כל טארט על מתלה חוט ואבק עם סוכר זיגוג. יפה מוגש חם או קר.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
טארט עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "