עוגות אגס ותפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אגס ואפל Shortcakes. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 575 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, אבקת אפייה, סוכר ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו עוגות אגס ותפוחים, עוגות תפוחים ואגסים מתובלים, ו חטיפי אגס מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. לקלף, הליבה לחתוך אגסים ותפוחים לחתיכות. בקערה גדולה, לזרוק פירות עם שימורים, סוכר חום, מיץ לימון, 1 כפית. קינמון ו-2 כף. מים.
תערובת מורחים בתבנית אפייה 13 "x 9" ואופים, ערבוב מדי פעם, עד הפרי רך אבל עדיין מחזיק את צורתו, 25 עד 30 דקות.
הסר מהתנור וקריר לטמפרטורת החדר.
להעלות את טמפרטורת התנור ל 218°. בקערה גדולה, מערבבים קמח, 1/4 כוס סוכר, קינמון שנותר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. תערובת בחמאה עד תערובת דומה קמח תירס גס.
מערבבים שמנת חמוצה וחמאה ומוסיפים למרכיבים יבשים. מערבבים עד הבצק רך, דביק צורות. צורה בצק לתוך 8 2 אינץ '- דיסקים עבים מקום 2 אינץ ' בנפרד על גיליונות אפייה.
אופים 12 עד 15 דקות על שני דפי אפייה מרופדים בקלף, עד לזהב חיוור.
הסר מהתנור, להעביר מתלה קירור מגניב.
בקערה גדולה, להקציף קרם עד שהוא מחזיק פסגות רכות; לטאטא סוכר ' ממתקים.
ביסקוויטים מקוררים פיצול. כף כמה פירות על החצי התחתון, העליון עם מנה גדולה של שמנת וחצי העליון של ביסקוויט. ביסקוויטים למעלה עם קצפת יותר, אם תרצה.