עוגות אגס קרמל עם קרם הל
עוגות אגס קרמל עם קרם הל יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 77 גר' של חלבון, 414 גרם של שומן, וסך הכל 6039 קלוריות. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם חמאה, סוכר מגורען, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו רוטב ג'ינג'ר-הל אגס (וחמאת אגס), Cardamom Clafoutis אגס, ו טארט אגס והל (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם מראש עד 218°. קו גיליון אפייה עם קלף או נייר שעווה.
מרדדים מאפה לתוך ריבוע 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח.
מברשת את עודף קמח לחתוך 4 (5 אינץ') סיבובים על ידי התחקות סביב צלחת הפוכה או קערה עם קצה של סכין חדה קטנה. זין בצק סיבובים בכל רחבי עם מזלג ולהעביר לתבנית אפייה.
אופים עד סיבובים הם נפוחים וזהב, 12 עד 15 דקות, ואז מגניב על תבנית אפייה על מדף.
בעוד מאפה אופה, לזרוק חצאי אגס עם מיץ לימון בקערה. מבשלים 1/2 כוס סוכר מגורען וקורט של מלח במחבת כבדה יבשה 10 אינץ ' מעל חום מתון, מחבת מתערבלת (כדי לעזור סוכר להמיס באופן שווה), עד הקרמל הוא זהב עמוק, על 4 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בחמאה עם כף עץ (תערובת יהיה בועה במרץ). כאשר מבעבע מתחיל לשקוע, מיד להוסיף חצאי אגס, לחתוך צדדים למטה, ומבשלים על חום נמוך בינוני, מכוסה, מתהפך פעם אחת, עד אגסים רכים כאשר פירסינג עם סכין חדה קטנה, על 13 דקות בסך הכל.
Beat שמנת, הל, ואת כף הנותרים סוכר מגורען בקערה עם מקצף או מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות רכות.
שים כל עגול מאפה על צלחת קטנה ואבק בקלילות עם סוכר ממתקים אם תרצה. כפית קצת רוטב קרמל על מרכז של כל סיבוב העליון עם חצי אגס, בצד חתוך למטה.