עוגות אוכמניות היל
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו מאפינס אוכמניות היל, מאפינס אוכמניות Hill סוכר, ו עוגות אוכמניות עם ציפוי קרם חמאה לימון ורוטב אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קו שני מחבתות מאפין 12 כוס עם מצעים נייר. לנפות קמח הבא 4 מרכיבים לתוך קערה גדולה.
להקציף חמאה מומסת ושמן בקערה בינונית.
מוסיפים ביצים; מקציפים כדי להתמזג.
לטאטא בחמאה, חלב, תמצית וניל, וקליפה.
מוסיפים תערובת חלב חמאה למרכיבים יבשים; מקציפים רק כדי להתמזג. מערבבים באוכמניות קפואות. מחלקים את הבלילה בין ספינות.
אופים קאפקייקס עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 23 דקות.
להעביר קאפקייקס למדפים; מגניב.
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה בינונית.
הוסף 4 כפיות חלב. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח עד מעורבב היטב ורך, הוספת חלב יותר על ידי כפית אם יבש (גרגרים קטנים של סוכר מייפל עדיין יישארו), על 4 דקות.
מורחים ציפוי על גבי קאפקייקס.
מקשטים קאפקייקס עם פירות יער צוננים, וזרעי נענע, אם תרצה. (ניתן לעשות 4 שעות קדימה. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.)