עוגות אורז זהובות עם רוטב בטטה-ג'ינג'ר
עוגות אורז מוזהבות עם רוטב בטטה-ג'ינג'ר דורשות בערך 1 שעה מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 6 מנות עם 499 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 5 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני דיאטה. אם יש לכם חלב קוקוס, בצל ירוק, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם כפית ציון 51%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: עוגות תפוחי אדמה מתובלות ברוטב ג'ינג'ר עגבניות, עוגות סרטן בנייר אורז עם רוטב ג'ינג'ר ליים, ו עוגות סרטנים עם רוטב טבילה צ'ילי וג' ינג'ר מתוק.
הוראות
בסיר עם מכסה הדוק חום 1 כף שמן קנולה עם השום על חום בינוני במשך דקה 1, תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים את האורז יסמין ומערבבים כל הזמן במשך 1 דקה יותר.
מוסיפים את 2-1 / 2 כוסות מים 1 כפית מלח. מביאים אורז לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים את התבנית ומבשלים את האורז למשך 15 דקות.
מעבירים את האורז לקערה גדולה ונותנים לו להתקרר למשך 15 דקות
בזמן שהאורז מתבשל חותכים את הבטטה לשליש.
מניחים את החלקים בסיר, ומכסים אותם במים קרים. מביאים את תפוחי האדמה לרתיחה, ומבשלים אותם עד שהם רכים, כ -20 דקות.
מסננים ונותנים להם להתקרר.
בסיר מביאים את חלב הקוקוס, המים או מיץ התפוזים והג ' ינג ' ר הטחון כמעט לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים 5 דקות.
מקלפים את העור מהבטטה המצוננת. מחית את בשר הבטטה עם נוזל הקוקוס-ג ' ינג ' ר בבלנדר או במעבד מזון.
שופכים את מחית הבטטה חזרה לסיר ומוסיפים מלח ופלפל.
טוחנים את הגזר, הפלפל האדום והבצל הירוק הקצוץ גס במעבד מזון.
מוסיפים 1/2 מאורז היסמין ו -2 הביצים הטרופות; הפעל את המכונה בפרצים עד לקבלת תערובת של עקביות קמחית. מחזירים את התערובת הזו לקערה עם שאר אורז היסמין ומערבבים היטב. שים חצי תערובת זו לתוך קערה נקייה.
מחממים שתי מחבתות או מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מחלקים את שמן הקנולה הנותר בין המחבתות או מפזרים אותו על המחבת. מחלקים את תערובת האורז בכל קערה לשליש. יוצרים כל אחד מששת החלקים לכדור ואז מניחים כל כדור במחבת או על המחבת. טפחו את הכדור למטה ליצירת עוגה בעובי של כ-1 1/2 אינץ'. מטגנים את העוגות 3 עד 4 דקות לכל צד, או עד שהן מזהיבות.
מחממים מחדש את הרוטב ומצקים אותו לצלחות.
מניחים עוגת אורז על כל צלחת, ומעליהם בצל ירוק קצוץ דק.