עוגות באבא חמוציות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגות באבא חמוציות. צופה הדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 230 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. אם יש לכם סוכר, חמוציות, קצפת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים כף ציון של 12%. נסו באבן או רום עוגות, וניל חמוציות יכול עוגות, ו עוגות חמוציות הפוכות (מתכונים דומים).
הוראות
מכניסים את החמוציות וליקר התפוזים (או 1 כוס מים חמים) לקערה קטנה ומניחים בצד.
מברישים 12 תבניות באבא, תבנית פופובר או תבנית מאפינס בחמאה מומסת ומניחים בצד.
בקערה של מערבל מעמד מערבבים יחד את המים, השמרים, הסוכר והביצה. בעזרת חיבור ההנעה מערבבים פנימה את הקמח עד להטמעה.
מערבבים במהירות בינונית במשך 6 דקות, מגרדים את דפנות הקערה פעם אחת.
מוסיפים חמאה ומערבבים במהירות בינונית עד להטמעה, בערך 2 עד 3 דקות. מכסים ומניחים לתפוח במקום חם למשך כ-15 עד 20 דקות, זה רק צריך לעלות מעט ולא להכפיל את נפחו.
מסננים את החמוציות (שומרים את נוזל ההשריה) ומערבבים לבצק בעזרת מרית או כף עץ. ממלאים את תבניות הבבא (או תבנית הקופובר או פח המאפינס) חצי מלאות בבלילה.
מניחים במקום חם עד שהבצק ממלא את התבניות, בערך 1 שעה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
אופים את הבבות במשך 20 עד 25 דקות או עד שהצמרות חומות זהובות עמוקות.
מוציאים מהתבניות, שמים באבות על מתלה שהונח מעל תבנית גיליון, ומאפשרים להם להתקרר לחלוטין.
הביאו לרתיחה 2 כוסות סוכר ו -4 כוסות מים. מרתיחים במשך דקה 1 ומסירים מהאש; מערבבים פנימה את נוזל ההשריה השמור ואת מי הפרחים הכתומים. בעזרת מלקחיים או כף מניחים את הבבות, 1 בכל פעם, לסירופ הסוכר. החזיקו אותם מתחת עד שבועות האוויר מפסיקות לצאת מהעוגות, בערך 5 עד 10 שניות.
מסננים על המדף; אתה יכול למחזר את הסירופ המצטבר במחבת הסדין. מחממים את המרמלדה ומברישים אותה על צמרות הבבות. כדי לשרת, לפצל פתוח העליון עם בובה נדיבה של קצפת טרי.