קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

עוגות באבא חמוציות

עוגות באבא חמוציות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגות באבא חמוציות. צופה הדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 230 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. אם יש לכם סוכר, חמוציות, קצפת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים כף ציון של 12%. נסו באבן או רום עוגות, וניל חמוציות יכול עוגות, ו עוגות חמוציות הפוכות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכניסים את החמוציות וליקר התפוזים (או 1 כוס מים חמים) לקערה קטנה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מברישים 12 תבניות באבא, תבנית פופובר או תבנית מאפינס בחמאה מומסת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
3
בקערה של מערבל מעמד מערבבים יחד את המים, השמרים, הסוכר והביצה. בעזרת חיבור ההנעה מערבבים פנימה את הקמח עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מערבבים במהירות בינונית במשך 6 דקות, מגרדים את דפנות הקערה פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים חמאה ומערבבים במהירות בינונית עד להטמעה, בערך 2 עד 3 דקות. מכסים ומניחים לתפוח במקום חם למשך כ-15 עד 20 דקות, זה רק צריך לעלות מעט ולא להכפיל את נפחו.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
6
מסננים את החמוציות (שומרים את נוזל ההשריה) ומערבבים לבצק בעזרת מרית או כף עץ. ממלאים את תבניות הבבא (או תבנית הקופובר או פח המאפינס) חצי מלאות בבלילה.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
בישול פולנטהבישול פולנטה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מניחים במקום חם עד שהבצק ממלא את התבניות, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
8
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
אופים את הבבות במשך 20 עד 25 דקות או עד שהצמרות חומות זהובות עמוקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מוציאים מהתבניות, שמים באבות על מתלה שהונח מעל תבנית גיליון, ומאפשרים להם להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
הביאו לרתיחה 2 כוסות סוכר ו -4 כוסות מים. מרתיחים במשך דקה 1 ומסירים מהאש; מערבבים פנימה את נוזל ההשריה השמור ואת מי הפרחים הכתומים. בעזרת מלקחיים או כף מניחים את הבבות, 1 בכל פעם, לסירופ הסוכר. החזיקו אותם מתחת עד שבועות האוויר מפסיקות לצאת מהעוגות, בערך 5 עד 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)
סם גסם ג
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
12
מסננים על המדף; אתה יכול למחזר את הסירופ המצטבר במחבת הסדין. מחממים את המרמלדה ומברישים אותה על צמרות הבבות. כדי לשרת, לפצל פתוח העליון עם בובה נדיבה של קצפת טרי.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'