קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

עוגות באבא חמוציות

עוגות באבא חמוציות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגות באבא חמוציות. צופה הדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 230 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. אם יש לכם סוכר, חמוציות, קצפת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים כף ציון של 12%. נסו באבן או רום עוגות, וניל חמוציות יכול עוגות, ו עוגות חמוציות הפוכות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכניסים את החמוציות וליקר התפוזים (או 1 כוס מים חמים) לקערה קטנה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מברישים 12 תבניות באבא, תבנית פופובר או תבנית מאפינס בחמאה מומסת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
3
בקערה של מערבל מעמד מערבבים יחד את המים, השמרים, הסוכר והביצה. בעזרת חיבור ההנעה מערבבים פנימה את הקמח עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מערבבים במהירות בינונית במשך 6 דקות, מגרדים את דפנות הקערה פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מוסיפים חמאה ומערבבים במהירות בינונית עד להטמעה, בערך 2 עד 3 דקות. מכסים ומניחים לתפוח במקום חם למשך כ-15 עד 20 דקות, זה רק צריך לעלות מעט ולא להכפיל את נפחו.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
6
מסננים את החמוציות (שומרים את נוזל ההשריה) ומערבבים לבצק בעזרת מרית או כף עץ. ממלאים את תבניות הבבא (או תבנית הקופובר או פח המאפינס) חצי מלאות בבלילה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
בישול פולנטהבישול פולנטה
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
7
מניחים במקום חם עד שהבצק ממלא את התבניות, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
8
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
אופים את הבבות במשך 20 עד 25 דקות או עד שהצמרות חומות זהובות עמוקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מוציאים מהתבניות, שמים באבות על מתלה שהונח מעל תבנית גיליון, ומאפשרים להם להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
הביאו לרתיחה 2 כוסות סוכר ו -4 כוסות מים. מרתיחים במשך דקה 1 ומסירים מהאש; מערבבים פנימה את נוזל ההשריה השמור ואת מי הפרחים הכתומים. בעזרת מלקחיים או כף מניחים את הבבות, 1 בכל פעם, לסירופ הסוכר. החזיקו אותם מתחת עד שבועות האוויר מפסיקות לצאת מהעוגות, בערך 5 עד 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)
סם גסם ג
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
12
מסננים על המדף; אתה יכול למחזר את הסירופ המצטבר במחבת הסדין. מחממים את המרמלדה ומברישים אותה על צמרות הבבות. כדי לשרת, לפצל פתוח העליון עם בובה נדיבה של קצפת טרי.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות