עוגות בונדט שוקולד זוגי
המתכון של עוגות בונדט שוקולד כפול יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך תוך כשעה ו-15 דקות . תמורת 88 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לקינוח הזה יש 398 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -18 גרם שומן למנה. המתכון הזה משרת 14. גשו לסופר וקנו תערובת פודינג וניל, מים, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 20% . הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: עוגת בונדט שוקולד כפולה , עוגת בונדט שוקולד כפולה ועוגת בונדט שוקולד כפולה .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות. בקערה גדולה מערבבים את תערובת העוגה והפודינג, השמנת החמוצה, הביצים, השמן והמים; להכות במהירות נמוכה 30 שניות. מקציפים על בינוני 2 דקות. מקפלים פנימה את השוקולד המגורר, השוקולד צ'יפס והפקאן.
מעבירים ל-10 אינץ' משומן ומקומח. מחבת צינור מחורצים.
אופים 60-65 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.
לטפטף עם ציפוי; לקשט בחצאי פקאן.