עוגות בננה באסטר בראון
אם יש לכם אבקת אפייה, מלח, חמאת בוטניםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגות בננה עם סוכר חום עם קרם חמאה אבוקדו, מיני חמאה חומה funfetti cupcakes + סוכר חום קרם חמאה {בגידה}, ו עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום ממרתה.
הוראות
מחממים תנור ל 350° ו מחבת מאפין קו עם 12 ספינות קאפקייקס באמצעות קערה גדולה, לטאטא יחד מרכיבים יבשים: סוכר, קמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. מניחים בצד בקערה גדולה אחרת, לטאטא מרכיבים שנותרו עד בשילוב: ביצה, בננה, מים, חלב, שמן, וניל.
מערבבים מרכיבים רטובים ויבשים ומערבבים עד לשלב. סקופ הבלילה לתוך ספינות cupcake 3/4 מלא.
אופים עבור 20 minuets או עד toothpick מוכנס יוצא נקי.
הסר מהתנור. מגניב לגמרי לפני frosting.In קערה חסינת חום, להקציף יחד חלבונים ביצה, סוכר ומלח.
מניחים מעל (לא ב) מחבת של מים רותחים. לבשל, לטאטא ברציפות עד הסוכר הוא מומס וחם למגע.
יוצקים תערובת לתוך קערה של מיקסר חשמלי. הכה במהירות בינונית עד פלאפי, כ 15 דקות.להעלות מהירות גבוהה, ומערבבים עד פסגות נוקשות טופס (זה לקח בערך 7 דקות בשבילי) להפחית את המהירות בינוני נמוך ולהוסיף חמאת בוטנים קצת בכל פעם, ואז חמאה, 1 כף כמו פעם עד מעורב באופן מלא. צנרת על קאפקייקס.