עוגות בקלה תפוחי אדמה עם רוטב טרטר Dijon
עוגות בקלה תפוחי אדמה עם רוטב טרטר Dijon יכול להיות רק pescatarian מתכון שחיפשת. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 271 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן צמחי, פירורי לחם panko, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגות תפוחי אדמה סלמון עם רוטב טרטר חרדל, רוטב טרטר Dijon, ו עוגות סלמון עם רוטב טרטר ארטישוק.
הוראות
כדי להכין רוטב, לשלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה. מכסים ומקררים.
מניחים תפוחי אדמה בקערת זכוכית גדולה; מכסים בניילון נצמד. מיקרוגל ב 5 דקות גבוהות או עד מכרז. מחית תפוחי אדמה עם מחית תפוחי אדמה; מגניב.
מוסיפים פירורי לחם ו-9 המרכיבים הבאים (פירורי לחם דרך שום) לתפוחי אדמה; מערבבים היטב. מחלקים את התערובת ל-12 חלקים שווים, ומעצבים כל אחד לקציצה בעובי 1/2 אינץ'.
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים חצי עוגות; מבשלים 2 דקות בכל צד.
מניחים עוגות על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. חזור על הנוהל עם שאריות שמן ועוגות.
אופים עוגות ב 350 במשך 10 דקות.
מקשטים עם עלי פטרוזיליה, אם תרצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.