עוגות גנאש שוקולד טבעוניות עם קרמל מלוח וקרם חמאה שוקולד מריר
עוגות גנאש שוקולד טבעוניות עם קרמל מלוח וקרם חמאה שוקולד מריר עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה אחת מכילה 705 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 16. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו סירופ מייפל, סירופ מייפל, אבקת קקאו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: עוגות שוקולד מריר עם קרם חמאה קרמל מלוח, עוגות שוקולד מריר עם קרם חמאה קרמל מלוח, ו עוגות קרמל מלוחות עם קרם חמאה בורבון שוקולד.
הוראות
עבור הקאפקייקס: מחממים את התנור ל 325 מעלות F. קו מחבתות קאפקייקס בגודל סטנדרטי עם 16 ספינות קאפקייקס.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את חלב סויה, נקטר אגבה, שמן קנולה, סוכר קנה, תמצית וניל חומץ תפוחים, ולהניח בצד. בקערה גדולה, לנפות את הקמח, אבקות קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח לטאטא אותם יחד.
הוסף את התערובת הרטובה שלך לייבש ולהקציף עד התערובת לחה באופן שווה ורק כמה גושים להישאר. תניח בצד.
מקציפים יחד את חתיכות השוקולד, חלב סויה וצוף אגבה בקערה בטוחה למיקרוגל.
מניחים את הקערה לתוך מיקרוגל וחום עבור 1 דקות במרווחים, לטאטא באמצע, עד התערובת עבה וחלק.
קח את הבלילה cupcake שלך ולהתחיל להזרים על 1 כוס של גנאש שוקולד בעדינות לקפל אותו לתוך הבלילה. אין לערבב אותו באופן מלא לתוך הבלילה, זה צריך להיות מסוחרר.
מלא את המפות שלושה רבעים מלאים ואופים עד קיסם יוצא נקי, 12 עד 15 דקות. לקרר את הקאפקייקס לחלוטין.
עבור רוטב קרמל מלוח: בסיר nonstick, מוסיפים את שומן חלב קוקוס.
מוסיפים את הסוכר החום, וניל ומלח, ומקציפים היטב. מביאים את התערובת לרתיחה על חום בינוני גבוה, מטאטא מדי פעם. ברגע שהתערובת מתחילה לרתוח, להפחית את החום לקערה נמוכה ולבשל במשך 35 עד 45 דקות, לטאטא כל כמה דקות, עד שהרוטב צמצם בחצי. התערובת המתקבלת תהיה עבה וזהב. אפשר לקרמל להתקרר מעט ולהשתמש מיד.
לקבלת קרם חמאה: מקציפים את הקיצור ואת המרגרינה יחד בקערת מיקסר עם הקובץ המצורף ההנעה עד רכות. לגרד את הקערה ולשים בחזרה על המיקסר במהירות נמוכה ולהוסיף לאט את אבקת סוכר אבקת קקאו אבקה. לאחר התערובת משולבת באופן מלא, להזרים כוס 1 של גנאש שוקולד. לאחר ganache מתווסף, אתה יכול להפוך את המיקסר בינוני גבוה שוט עד קרם חמאה הוא רך מאוד.
כדי להרכיב: לתקוע חור במרכז כל עוגה באמצעות קצה כף עץ או מרית קיזוז קטן. למלא את החור לחלוטין עם רוטב קרמל מלוח. באמצעות קצה ציפוי עגול, בנדיבות פרוסט העליון של כל עוגה עם קרם חמאה שוקולד מריר.
טפטוף העליון של כל קאפקייק עם רוטב קרמל מלוח יותר.