קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות24
ציון בריאות3
מגזין

עוגות גרייר ופטריות

עוגות גרייר ופטריות
פרוות Gruyere ופטריות דורש סביב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 89 גרם של שומן, וסך הכל 1430 קלוריות. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו פטריות שיטאקי, פטריות צדפות, פטריות קרמיני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פטריות קשקשניות ועוגות Gruyère, עוגות תפוחים Gruyère, ו אספרגוס ועוגות Gruyere.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
3
מוסיפים את השום והטחון לכמה שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
4
מוסיפים את הפטריות, קמצוץ מלח ופלפל, עירית וחומץ שרי. מבשלים עד מתרכך מעט פריך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
חומץ שריחומץ שרי
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
5
הסר את תערובת הפטרייה מהמחבת והוסף למעבד מזון. דופק כמה פעמים לקצוץ דק קוצצים את הפטריות ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
דַק-דַק-
6
בקערה גדולה, מוסיפים ביצים, שמנת, מלח ופלפל, לפי הטעם. הכה היטב עם מקצף עד incorporated באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
קו קופסאות מאפין עם קליפות טארט ולחלק את תערובת הפטריות בין הקליפות. תכסה עם חביצת הביצים ותעלה עם הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
טארט קונכיותטארט קונכיות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
8
אופים עד ערכות פודינג, על 22 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
הסר מהתנור למגש הגשה ומגיש.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה