עוגות גרייר ופטריות
פרוות Gruyere ופטריות דורש סביב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 89 גרם של שומן, וסך הכל 1430 קלוריות. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו פטריות שיטאקי, פטריות צדפות, פטריות קרמיני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פטריות קשקשניות ועוגות Gruyère, עוגות תפוחים Gruyère, ו אספרגוס ועוגות Gruyere.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים את השמן.
מוסיפים את השום והטחון לכמה שניות.
מוסיפים את הפטריות, קמצוץ מלח ופלפל, עירית וחומץ שרי. מבשלים עד מתרכך מעט פריך, על 3 דקות.
הסר את תערובת הפטרייה מהמחבת והוסף למעבד מזון. דופק כמה פעמים לקצוץ דק קוצצים את הפטריות ושמורה.
בקערה גדולה, מוסיפים ביצים, שמנת, מלח ופלפל, לפי הטעם. הכה היטב עם מקצף עד incorporated באופן שווה.
קו קופסאות מאפין עם קליפות טארט ולחלק את תערובת הפטריות בין הקליפות. תכסה עם חביצת הביצים ותעלה עם הגבינה.
אופים עד ערכות פודינג, על 22 דקות.
הסר מהתנור למגש הגשה ומגיש.