קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות24
ציון בריאות3
מגזין

עוגות גרייר ופטריות

עוגות גרייר ופטריות
פרוות Gruyere ופטריות דורש סביב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 89 גרם של שומן, וסך הכל 1430 קלוריות. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו פטריות שיטאקי, פטריות צדפות, פטריות קרמיני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פטריות קשקשניות ועוגות Gruyère, עוגות תפוחים Gruyère, ו אספרגוס ועוגות Gruyere.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את השום והטחון לכמה שניות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4
מוסיפים את הפטריות, קמצוץ מלח ופלפל, עירית וחומץ שרי. מבשלים עד מתרכך מעט פריך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חומץ שריחומץ שרי
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
5
הסר את תערובת הפטרייה מהמחבת והוסף למעבד מזון. דופק כמה פעמים לקצוץ דק קוצצים את הפטריות ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
בקערה גדולה, מוסיפים ביצים, שמנת, מלח ופלפל, לפי הטעם. הכה היטב עם מקצף עד incorporated באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
קו קופסאות מאפין עם קליפות טארט ולחלק את תערובת הפטריות בין הקליפות. תכסה עם חביצת הביצים ותעלה עם הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
טארט קונכיותטארט קונכיות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
8
אופים עד ערכות פודינג, על 22 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
הסר מהתנור למגש הגשה ומגיש.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)