פרוות Gruyere ופטריות דורש סביב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 89 גרם של שומן, וסך הכל 1430 קלוריות. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו פטריות שיטאקי, פטריות צדפות, פטריות קרמיני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פטריות קשקשניות ועוגות Gruyère, עוגות תפוחים Gruyère, ו אספרגוס ועוגות Gruyere.
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את השום והטחון לכמה שניות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
4
מוסיפים את הפטריות, קמצוץ מלח ופלפל, עירית וחומץ שרי. מבשלים עד מתרכך מעט פריך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חומץ שרי
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
5
הסר את תערובת הפטרייה מהמחבת והוסף למעבד מזון. דופק כמה פעמים לקצוץ דק קוצצים את הפטריות ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
בקערה גדולה, מוסיפים ביצים, שמנת, מלח ופלפל, לפי הטעם. הכה היטב עם מקצף עד incorporated באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
קו קופסאות מאפין עם קליפות טארט ולחלק את תערובת הפטריות בין הקליפות. תכסה עם חביצת הביצים ותעלה עם הגבינה.