קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

עוגות גריל בגריל עם תירס בגריל ותליש צ'ילה ירוק תירס בגריל

עוגות גריל בגריל עם תירס בגריל ותליש צ'ילה ירוק תירס בגריל
עוגות גריל בגריל עם תירס בגריל ותירס בגריל צ'ילה צ'ילה הכנת המתכון לוקחת כ 30 דקות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-11 גרם חלבון, 26 גרם שומן ובסך הכל 610 קלוריות. תמורת 4.32$ למנה מקבלים קינוח שמגיש 4. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לרביעי ביולי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו. אם יש לכם פלפל, בצל, קמח תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 70%. הציון הזה מוצק. נסו עוגות סרטנים עם תבלין תירס בגריל, עוף בגריל בגריל פחמים בסגנון סינלואה עם תירס בגריל, שעועית שחורה וקינואה, ומטבל תירס צלוי וצ'ילה ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחמאה את התחתית והדפנות של תבנית אפייה בגודל 9 על 11 אינץ' ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 אוזניים תירס בגריל מושלם, גרעינים הוסרו6 אוזניים תירס בגריל מושלם, גרעינים הוסרו
ציוד שתשתמש בו
אוזניים תירס בגריל מושלם, גרעינים הוסרואוזניים תירס בגריל מושלם, גרעינים הוסרו
2
מחממים את השמן בסיר בינוני על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס קמח תירס טחון באבן לבנה1 כוס קמח תירס טחון באבן לבנה
ציוד שתשתמש בו
2 פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף, זרעים וחתוך לקוביות דקות2 פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף, זרעים וחתוך לקוביות דקות
3
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לריכוך, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות ציר שרימפס (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)4 כוסות ציר שרימפס (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ציר שרימפס (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)ציר שרימפס (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את היין ומבשלים עד לצמצום מוחלט.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים את הציר ומביאים לרתיחה. טורפים פנימה באיטיות את קמח התירס תוך כדי ערבוב עד שהוא מתחיל להסמיך. מתבלים במלח ופלפל, מנמיכים את האש לבינונית, עוברים לכף עץ, וממשיכים לבשל ולערבב עד שהתערובת חלקה ורכה, כ-20 דקות. אם התערובת נעשית סמיכה מדי, מערבבים פנימה מעט מים, היא צריכה להיות עקביות ניתנת לזיגה. מערבבים פנימה את גרגירי התירס ויוצקים את התערובת לתבנית המוכנה ומורחים בצורה אחידה. מכסים ומקררים עד להתייצבות, לפחות שעתיים ועד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גרעינים תירסגרעינים תירס
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
חותכים את תערובת קמח התירס לריבועים שווים.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
8
מחממים את הגריל לגבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
9
מברישים את העוגות משני הצדדים במעט משמן הקנולה ומתבלים במלח ופלפל. צולים את העוגות עד להזהבה ומעט חרוכים מכל צד, כ-1 1/2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
10
מוציאים לצלחת ומעל כל עוגה מעט מהריליש.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
11
מערבבים את התירס, הצ'ילי, הבצל, מיץ הליים, הדבש, השמן והכוסברה בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
הניחו לתליש לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני ההגשה. את הליש אפשר להכין 8 שעות מראש ולשמור במקרר. מביאים לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה-Bodegas Naveran Dama Cava עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-22 דולר לבקבוק.
Bodegas Naveran Dama Cava
Bodegas Naveran Dama Cava
אחד מכמה Cavas וינטג'ים בודדים שיוצרו בספרד. Dama בעל גוף מלא אך בהיר ופריך. אחוזת נברן מייצרת קאוואות באיכות גבוהה מאז 1901. כל הקאוואות המיוצרות כאן הן מכרמים בבעלות ובשליטה של האחוזה. הדמה מותסס בבקבוק (a la méthode champenoise) ומתיישן במשקעיו במשך 24 חודשים. Caves Navera'n הוא יצרן קאווה פרימיום המשתמש בענבים שגדלו באחוזה. Navera'n Dama היא יצירת מופת של קאווה, שילוב של שרדונה, המעניק ליין גוף ונפח, ו-Parellada, המעניקה אופי נוצץ ובהיר החותך את העגלגלות החמאתית של השרדונה. חובבי שמפניה ייהנו מ"תוסת החקלאים" הים תיכונית עם צדפות, טונה גולמית וסושי. החומציות הרעננה שלו מחמיאה גם לקינוחי פירות, במיוחד אפרסקים ותפוזים פרוסים.