עוגות דג בטטה בייאן
עוגות דג בטטה בייאן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 701 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. אם יש לכם בצל, פטרוזיליה, מהי מאי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: עוגות דגים ותפוחי אדמה, תפוח אדמה פריך-עוגות דגים, ו Tinapa (דגים מעושנים) ועוגות פירה.
הוראות
מחית בטטה, באמצעות רק חלב ובצל כמו שצריך לעשות עקביות "פירה" נורמלי. מערבבים במלח, פלפל, ביצה ופטרוזיליה. פלייק דגים ולהוסיף לתערובת בטטה צריך להיות די נוקשה, כך שהוא יכול להיווצר לקציצות. הייתי צריך לעבות את שלי כדי שהמרית תיצמד לזה. (בשלב זה אתה יכול לצנן את התערובת עד הצורך)
שמן חום במחבת רחבה (השמן צריך לעלות את הצדדים של המחבת על ידי כחצי אינץ'). מחלקים תערובת דגים לחלקים שווים ויוצרים לקציצות דגים. להרטיב את הידיים כדי לעזור לשמור על התערובת מלהידבק לידיים שלך. לדלות עוגות דגים קלות בקמח ולהוסיף שמן חם. מטגנים משני הצדדים עד חום זהוב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.