גשו לסופר וקנו שמן קנולני, סלט ירקות, שמיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 53 דקות. נסו עוגות דג סלמון עם מתכון סלט ירקות קיץ, עוגות הדגים והביצים של נעמי דוגויד, ו תאכל את הירקות! סלט עוף עם ויניגרט Dijon ו Tarragon (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-400 אף.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את הטילפיה על תבנית אפייה מעוטרת ומתבלים עם כפית מלח ופלפל כפית.
מרכיבים שתצטרך
אמנון
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
אופים עד מבושל דרך, 10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
תן מגניב פתית לתוך קטן pieces.In קערה בינונית, לשלב את המיונז, ביצים, שמיר, ו 1 כף של חרדל. מקפלים את אמנון ופנקו. טופס את התערובת לתוך 8 עוגות צמרמורת לפחות 30 דקות.
מחממים את שמן הקנולה במחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני. מבשלים את עוגות אמנון עד הזהב, 3 עד 5 דקות לכל צד.בינתיים, בקערה גדולה, לטאטא יחד את שמן הזית, חומץ, 1 כפית הנותרים של חרדל,מלח כפית, ופלפל כפית.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Chehalem 3 יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.