קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות1
ציון בריאות70
מגזין

עוגות דגים

עוגות דגים
עוגות דגים יכולות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1462 קלוריות, 157 גרם חלבון ו 66 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו פילה לדגים, חרדל, גרידת ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה של Recipezaar כולל מאווררים 1. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. עוגות הדגים והביצים של נעמי דוגויד, עוגות דג בקלה, ו עוגות דגים דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
להפשיר דגים, אם קפוא, לשטוף דגים, להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2
חותכים דגים לחתיכות 1/2 אינץ'.הגדר aside.In קערה בינונית, לשלב ביצה, פירורי לחם, בצל, מיונז או רוטב, חרדל, פטרוזיליה, גרידת לימון ומלח.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מוסיפים דגים, מערבבים היטב.צורה לתוך 1/2 אינץ קציצות עבות.מעיל שני הצדדים של קציצות דגים עם cornmeal.In frypan nonstick גדול או על שמן מחומם nonstick על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
תוסיף חצי מעוגות הדגים.מבשלים 4 עד 6 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג, בעדינות הופך פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
הסר מפריפן.חזור עם עוגות שנותרו.
6
מגישים עם רוטב אלה ירוק.אם תרצה לקישוט עם עירית טרייה.
מרכיבים שתצטרך
עירית טרייהעירית טרייה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

מרכיבים

596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם יבשים עדיניםפירורי לחם יבשים עדינים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'2(חוֹרֶף)בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה2(חוֹרֶף)בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה1ביצה מוכהביצה מוכה340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה דג לבן טרי ללא עור או 12 אונקיות פילה דג לבן קפוא ללא עור (כגון האדוק או בקלה)פילה דג לבן טרי ללא עור או 12 אונקיות פילה דג לבן קפוא ללא עור (כגון האדוק או בקלה)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קצץ פטרוזיליה טרייהקצץ פטרוזיליה טרייה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קצץ פטרוזיליה טרייהקצץ פטרוזיליה טרייה1WES E אומנויות השפה האנגליתרוטב אלילה ירוקה (in ' zaar)רוטב אלילה ירוקה (in ' zaar)4(יכול להיות או להרחיק)מיונז קל או 4 כפיות רוטב לסלטמיונז קל או 4 כפיות רוטב לסלט4(יכול להיות או להרחיק)מיונז קל או רוטב לסלטמיונז קל או רוטב לסלט11 קילו קישואים,2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי11 קילו קישואים,2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חרדל בסגנון דיז'וןחרדל בסגנון דיז'ון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חרדל בסגנון דיז'וןחרדל בסגנון דיז'ון2(חוֹרֶף)בצל קצוץ דקבצל קצוץ דק2(חוֹרֶף)בצל קצוץ דקבצל קצוץ דק0(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)0(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה טרי של דגים לבנים חסרי עור או פילה קפוא של דגים לבנים חסרי עור (כגון האדוק או בקלה)פילה טרי של דגים לבנים חסרי עור או פילה קפוא של דגים לבנים חסרי עור (כגון האדוק או בקלה)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.