עוגות דגים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוגות דגים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 436 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם מיץ ליים, גבעולי סלרי, בקלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. מתכונים דומים: עוגות הדגים והביצים של נעמי דוגויד, עוגות דגים, ו עוגות דגים.
הוראות
מערבבים את המיונז, ביצה, ומיץ ליים בקערת ערבוב גדולה. פתית את הבקלה לחתיכות קטנות ולהוסיף לקערה.
דופק את הלחם בבלנדר או מעבד מזון לעשות פירורים עדינים.
יוצקים את הפירורים על גיליון נייר שעווה.
בחוזקה לארוז את תערובת הבקלה לתוך 8 קציצות. מניחים בעדינות כל קציצה בפירורי הלחם והופכים את המעיל באופן שווה.
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית.
מניחים 4 עוגות דגים במחבת ומבשלים עד הפירורים הם חום זהוב, על 5 דקות לכל צד; לפנות בזהירות. חזור עם עוגות דגים שנותרו, הוספת שמן נוסף לפי הצורך.
מגישים עם קרם צ ' יפוטלה.