כתוש עוגות דגים תפוחי אדמה חדשות עם מיונז חזרת יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 780 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 144 אוהדים. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה חדשים, תרד תינוק, חזרת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. , אנו ממליצים לנסות גם : דג גפילטע פיש מעושן עם מיונז חזרת, כתוש תפוחי אדמה ועוגות גרגיר הנחלים, ו עוגות דגים עם חזרת לימון.
הוראות
1
מבשלים את תפוחי האדמה במים מלוחים רותחים במשך 10-15 דקות עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4
2
מסננים במסננת על התרד כך העלים לנבול. להחזיר את תפוחי האדמה למחבת לייבוש קיטור, ואז בערך למחוץ עם מזלג. השאר לקרר.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
במחבת נפרדת, לחלוב את האדוק בחלב עם עלי המפרץ וגרגירי פלפל במשך 4 דקות. לכבות את החום ולהשאיר לבשל עוד כמה דקות עד פתיתי הבשר.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזיר
האדוק.
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר לצלחת ולשבור לחתיכות גדולות, להשליך את העור וכל העצמות.
5
מערבבים את תפוחי האדמה מקורר, תרד נבול האדוק עם חלמון ביצה ו 3 כף של חלב לא חוקי. טופס לתוך 4 עוגות שמנמן צינה במקרר, מכוסה, לפחות 30 דקות, או לילה.