עוגות דגים תפוחי אדמה חדשות כתוש עם מיונז חזרת
כתוש עוגות דגים תפוחי אדמה חדשות עם מיונז חזרת יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 780 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 144 אוהדים. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה חדשים, תרד תינוק, חזרת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. , אנו ממליצים לנסות גם : דג גפילטע פיש מעושן עם מיונז חזרת, כתוש תפוחי אדמה ועוגות גרגיר הנחלים, ו עוגות דגים עם חזרת לימון.
הוראות
מבשלים את תפוחי האדמה במים מלוחים רותחים במשך 10-15 דקות עד במכרז.
מסננים במסננת על התרד כך העלים לנבול. להחזיר את תפוחי האדמה למחבת לייבוש קיטור, ואז בערך למחוץ עם מזלג. השאר לקרר.
במחבת נפרדת, לחלוב את האדוק בחלב עם עלי המפרץ וגרגירי פלפל במשך 4 דקות. לכבות את החום ולהשאיר לבשל עוד כמה דקות עד פתיתי הבשר.
הסר לצלחת ולשבור לחתיכות גדולות, להשליך את העור וכל העצמות.
מערבבים את תפוחי האדמה מקורר, תרד נבול האדוק עם חלמון ביצה ו 3 כף של חלב לא חוקי. טופס לתוך 4 עוגות שמנמן צינה במקרר, מכוסה, לפחות 30 דקות, או לילה.
מערבבים את כל מרכיבי המיונז יחד ומקררים.
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני.
מפזרים קמח על עוגות הדגים ומטגנים במשך כ 5-6 דקות בכל צד עד הזהב ומחומם דרך.
מגישים עם טריזי לימון ו מנה של מיונז חזרת.