עוגות דלעת מלאות בגבינת שמנת
עוגיות דלעת מלאות בגבינת שמנת עשויות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 201 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ציפורן טחון, גבינת שמנת, תבלין פשטידת דלעת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך spoonacular סופר ציון של 31%. נסו עוגות דלעת מלאות בגבינת שמנת, עוגיות דלעת מלאות בגבינת קינמון, ו גבינת שמנת מלאה מאפינס בננה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 12 כוסות מאפינס או קו עם ספינות מאפינס נייר.
מערבבים את הקמח, קינמון, אגוז מוסקט, allspice, ציפורן, תבלין פשטידת דלעת, הל, זנגביל, מלח וסודה לשתייה יחד בקערה.
לנצח את הסוכר החום ואת הביצים יחד עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד חלקה.
מוסיף את כל שמן הירקות והדלעת; להמשיך להכות עד משולב.
יוצקים את תערובת הקמח לתערובת הביצה ומכים עד רק incorporated.
מלאו את כוסות המאפין מוכנות כחצי מלא עם הבלילה. כפית על 1 כפית גבינת שמנת למרכז של כל כוס מאפין ולדקור אותו לתוך אמצע הבלילה עם אצבע.
מפזרים את גרעיני החמניות על כל מאפין.
אופים בתנור שחומם מראש עד הזהב ואת צמרות האביב בחזרה כאשר לחוץ קלות, על 25 דקות.
תן מגניב במחבת 5 דקות ולהסיר מתלה להתקרר לחלוטין. להיות זהיר במיוחד; גבינת שמנת נשאר חם לזמן מה!