עוגות דלעת עם ציפוי גבינת שמנת צ'אי
המתכון קאפקייקס דלעת עם ציפוי גבינת צ'אי קרם יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-283 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו סוכר, תמצית ונילן, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו דלעת Eggnog עוגות שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת דלעת, עוגות דלעת גזר עם ציפוי גבינת שמנת דלעת, ו עוגות דלעת עם ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177°. משמנים היטב את מחבתות הקאפקייקס, ואם תרצו, מניחים בכל אחת מהן liners cupcake.
בקערה בינונית, לשלב את החומרים יבשים (קמח, סודה לשתיה, מלח, קינמון, אגוז מוסקט וג ' ינג ' ר בקערה בינונית). בקערה אחרת, גדולה יותר, באמצעות מערבל כף יד או לעמוד, להכות יחד את הסוכר ושמן עד הסוכר רווי על ידי השמן. הכה בביצים, אחד בכל פעם, ואז מערבבים בדלעת.
מוסיפים את תערובת הקמח, ומקפלים עם מרית גומי עד רק בשילוב. מחלקים את הבלילה שווה בין מחבתות עוגה.
אופים את העוגות במשך 15-20 דקות, או עד בודק מוכנס יוצא נקי. מגניב במחבת במשך כ 10 דקות, ולאחר מכן להסיר בזהירות את cupcakes כדי להתקרר לחלוטין.
מערבבים את הסוכר, 5 כפות מים, שקיות תה צ ' אי, תרמילי הל, מקל קינמון בסיר קטן. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כדי לוודא את הסוכר מתמוסס, ואז מבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות. כבה את החימום ותן לסירופ לתלול עוד 20 דקות.
הסר את תרמילי הל מקל קינמון, ולסחוט את כל הטעם משקיות התה, ואז לזרוק אותם.
תן לסירופ להגיע לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.
באמצעות מעבד מזון או מערבל, לשלב את החמאה, גבינת שמנת, אבקת סוכר, תמצית וניל, דבש, וסירופ צ ' אי עד חלקה מאוד. אם יש לך זמן, לקרר במשך כמה שעות כדי לאפשר את הטעמים לבוא יחד, אבל להוציא מהמקרר לפחות 1 שעה לפני ציפוי הקאפקייקס, כך שלה להפיץ.
מורחים כמות נדיבה של ציפוי על גבי כל קאפקייק מקורר, ואז מפזרים את הסוכר זהב על גבי.