קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות32
ציון בריאות0
מגזין

עוגות דניות תפוחים ברים אני

עוגות דניות תפוחים ברים אני
עוגות דניות תפוחים ברים אני צמחוני ומספק כ 32 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאבן זה יש 133 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך חלב, מלח, חלמון ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה לא כל כך מצוין. נסו תפוח וקינמון מאפה דני, מאפה דני לחמניות קינמון, ו מאפה דנית עם גבינה כתומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת ערבוב גדולה מערבבים יחד את הקמח והמלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
2
חותכים בקיצור עד לתערובת דומה פירורים גסים. מקציפים קלות חלמון ביצה בכוס מדידה.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
3
להוסיף חלב כדי להפוך 2/3 כוס סך נוזלי; לערבב היטב. מחלקים בצק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
חלבחלב
4
על משטח מקומח, מגלגלים חצי מהבצק למלבן 18 x 12 אינץ'; מתאימים לצדדים ומעלה של תבנית אפייה 15 x 10 x 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מפזרים דגני פתיתי תירס; למעלה עם תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
קורנפלקסקורנפלקס
תפוחתפוח
6
מערבבים סוכר וקינמון; מפזרים על תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
תפוחתפוח
סוכרסוכר
7
רול שנותר בצק למלבן 16 x 12 אינץ'; מקום על תפוחים. חותם קצוות; לחתוך חריצים בחלק העליון עבור קיטור לברוח.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
בצקבצק
גלולגלול
8
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך כ 50 דקות או עד חום זהוב. מגניב על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור