עוגות דניות תפוחים ברים אני
עוגות דניות תפוחים ברים אני צמחוני ומספק כ 32 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאבן זה יש 133 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך חלב, מלח, חלמון ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה לא כל כך מצוין. נסו תפוח וקינמון מאפה דני, מאפה דני לחמניות קינמון, ו מאפה דנית עם גבינה כתומה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב גדולה מערבבים יחד את הקמח והמלח.
חותכים בקיצור עד לתערובת דומה פירורים גסים. מקציפים קלות חלמון ביצה בכוס מדידה.
להוסיף חלב כדי להפוך 2/3 כוס סך נוזלי; לערבב היטב. מחלקים בצק לשניים.
על משטח מקומח, מגלגלים חצי מהבצק למלבן 18 x 12 אינץ'; מתאימים לצדדים ומעלה של תבנית אפייה 15 x 10 x 1 אינץ'.
מפזרים דגני פתיתי תירס; למעלה עם תפוחים.
מערבבים סוכר וקינמון; מפזרים על תפוחים.
רול שנותר בצק למלבן 16 x 12 אינץ'; מקום על תפוחים. חותם קצוות; לחתוך חריצים בחלק העליון עבור קיטור לברוח.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך כ 50 דקות או עד חום זהוב. מגניב על מתלה תיל.