עוגות הלימון והאוכמניות של מיסי
גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, סודה לשתיה, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגות אוכמניות עם ציפוי קרם חמאה לימון ורוטב אוכמניות, עוגות אוכמניות לימון עם ציפוי גבינת שמנת לימון, ו עוגות אוכמניות לימון.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מערבבים את החמאה והביצים. בקערה בינונית, מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח יחד.
מערבבים את הסוכר המגורען, חלב וקליפת לימון יחד. לאחר מכן מערבבים את החמאה והביצים בתערובת החלב והסוכר.
מערבבים את הקמח לתוך התערובת הרטובה ומערבבים.
מניחים כוסות נייר למחבת, מרססים בתרסיס אפיית חמאה וממלאים כל כוס שלושה רבעים מלאים בבלילה. תוריד את האוכמניות המצופות למעלה.
אופים במשך 18 עד 20 דקות.
מערבבים את אבקת הסוכר, חמאה, גבינת שמנת, מיץ לימון וגלידה יחד עד אור ורך. צינור על העוגות ולקשט עם קליפת לימון, אוכמניות ועלה נענע.