אם יש לכם מלח, סודה לשתייה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו רול עוגת קטיפה אדומה, הלזניה של השף ג'ון, ו עוגת הרועים של השף ג'ון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו 12 כוסות מאפין עם ספינות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
תנור
2
מנפים קמח, קקאו, סודה לשתייה, מלח ואבקת אפייה יחד בקערת ערבוב גדולה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
אבקת קקאו
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
3
מניחים חמאה וסוכר לתוך קערת העבודה של מערבל לעמוד גדול מצויד מצורף whisk. לנצח חמאה וסוכר יחד עד אור ורך. לגרד את הקובץ המצורף ואת הקערה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
מקציף
קערה
4
מוסיפים ביצים לתערובת חמאה וסוכר, אחד בכל פעם, מערבבים את הביצה הראשונה ביסודיות לפני הוספת השני. לגרד את הצדדים של קערה כמו שאתה עובד.