עוגות התה של סבתא
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגות התה של סבתא. והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 669 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך תמצית vanillan, קמח עצמי עולה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. מתכונים דומים: עוגות התה של סבתא, העוגות החמות של סבתא קאדל, ו תה קר תאילנדי.
הוראות
מקציפים חמאה וסוכר במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת.
מוסיפים סירופ קנה ו 2 מרכיבים הבאים, להכות רק עד מעורבב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. בהדרגה להוסיף קמח, מכה במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. טיפת בצק על ידי כפות מעוגלות 2 אינץ 'זה מזה על גיליונות אפייה מצופה נייר קלף, באמצעות כף עוגיות קטנה (כ 1 1/4 אינץ').
אופים ב 350 במשך 8 עד 10 דקות או רק עד הקצוות מתחילים להפוך חום זהוב. מגניב על גיליונות אפייה על מדפים תיל 1 דקה; להעביר מתלים תיל. מגניב לחלוטין (כ -15 דקות). לאחסן במיכלים אטומים 1 שבוע.
עוגות תה פקאן: מערבבים 1 1/2 כוסות קצוץ פקאנים קלויים לבצק לאחר הוספת קמח בשלב
עוגיות תה Snickerdoodle: מערבבים 1 1/2 כפית. קינמון טחון לתוך קמח לפני הוספת תערובת חמאה צעד מערבבים יחד 2/3 כוס סוכר 1 כף. קינמון טחון בצלחת רדודה או צלחת עוגה; טיפת כפיות של בצק לתערובת קינמון וסוכר לפני הצבת על דפי אפייה מרופדים בנייר קלף.