עוגיות זנגביל הן אולי הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 462 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Tidy Mom יש 38501 אוהדים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. גשו לסופר וקנו קיצור ירקות, ג'ינג'ר הקרקע, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגות זנגביל, עוגות זנגביל, ו עוגות זנגביל.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350° ופחיות מאפין קו עם כוסות אפייה. בקערת ערבוב, באמצעות מצורף לטאטא, לשלב שמן, סוכר, מולסה; ואז להוסיף ביצה מוכה עד מעורב היטב. בקערה בינונית מקציף קמח, זנגביל, קינמון, מלח וציפורן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
4 כוסות קמח חיטה
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
עוגיות אוראו קצוצות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לטאטא לתוך תערובת דבשה עד בשילוב טוב. מרתיחים מים ומסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
3
מוסיפים סודה לשתייה ומקציפים לבלילה. מלא כוסות אפייה 2/3 מלא ואופים במשך 25 דקות, או עד קיסם יוצא נקי כאשר מוכנס. להפריש להתקרר. למעלה עם קרם חמאת סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עוגיות אוראו קצוצות
4
מקשטים עם איש עוגיית זנגביל cookie.In קערת ערבוב גדולה, להקציף חמאה וקיצור עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עוגיות אוראו קצוצות
5
מוסיפים סוכר חום, מלח, וניל וקינמון. תמשיך לערבב עד שיתמזג היטב. בהדרגה להוסיף אבקת סוכר 1 כוס בכל פעם, להכות גם לאחר כל תוספת. עד שיש לך תערובת סמיכה מאוד דביקה. במהירות הגבוהה ביותר של המיקסר שלך, זרם בשמנת ההצלפה הכבדה לשפוך נחמד ואיטי עד עקביות הרצוי. (ייתכן שיהיה עליך פחות או יותר קרם בהתאם לטמפרטורה ולחות)