עוגות זנגביל עם זיגוג הדר
מנה אחת מכילה 331 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלב חמאה, דומינו סוכר מגורען, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת זנגביל מיושנת עם זיגוג הדר, שמן זית פופיסיד הדר עם זיגוג וניל הדר, ו עוגת פירות הדר (מתכונים דומים).
הוראות
שמן וקמח 2 (8 1/2-x 4 1/2 אינץ') מחבתות כיכר.
מקציפים חמאה במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת; מוסיפים בהדרגה סוכרים, מכים עד רכות.
הוסף דבשה; לנצח עד מעורבב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת. הכה בחמאה עד מעורבב.
מערבבים את הקמח ואת 5 המרכיבים הבאים בקערה גדולה. בהדרגה להוסיף תערובת חמאה, פועם עד מעורבב.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים ב 350 במשך 50 עד 53 דקות או עד מפרט עץ ארוך מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות; להסיר מחבתות כדי מדפי תיל, מגניב לחלוטין (בערך 1 שעה).