עוגות זנגביל שוקולד
נסו עוגות זנגביל שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת שוקולד לבן, עוגות זנגביל שוקולד עם ציפוי שוקולד לבן, ו עוגות זנגביל שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים כוס אפייה נייר בכל אחד 24 כוסות מאפין בגודל רגיל. הפוך תערובת עוגה לפי ההוראות על תיבת, באמצעות מים, שמן וביצים. מערבבים דבשה, ג ' ינג ' ר הקרקע, קינמון וציפורן. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין.
אופים 18 עד 20 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות; להסיר מן המחבתות כדי מדפי קירור. מגניב לגמרי, בערך 20 דקות.
בקערה בינונית, לנצח חמאה וגבינת שמנת עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב. במהירות נמוכה, בהדרגה לנצח אבקת סוכר.
להוסיף וניל; לנצח על מהירות בינונית 2 דקות או עד מעורבב היטב. עוגות פרוסט. למעלה עם ג ' ינג ' ר גבישי שבבי שוקולד. חנות מכוסה במקרר.