עוגות חורף
עוגות חורף נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 340 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חורף יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם קינמון טחון, מלח, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 10%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגות חורף, בורשט חורף חם ליום חורף קר, ו עוגות תות (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים 3 מרכיבים ראשונים בקערה בינונית במהירות גבוהה בעזרת מערבל חשמלי עד שנוצרות פסגות רכות. מכסים ומצננים.
ממיסים חמאה במחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
מוסיפים תפוחים ו -5 המרכיבים הבאים; מבשלים על אש בינונית 20 דקות או עד שהתפוחים רכים, תוך ערבוב לעיתים קרובות. מגניב.
מניחים תחתית ביסקוויטים על צלחות הגשה בודדות. כף 1/3 כוס תערובת תפוחים באופן שווה על כל תחתית ביסקוויט.
מניחים את המחצית העליונה של כל ביסקוויט מעל המילוי. כפית 1/3 כוס תערובת תפוחים מעל ביסקוויט העליון. בובה עם קצפת קינמון.