עוגות חלב וניל
קאפקייקס חמאה וניל הוא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 56 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 45 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. אם יש לך וניל, קמח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 8%. מתכונים דומים: עוגות וניל עם חלב-חמאה, עוגות וניל עם חלב חמאה וזיגוג פנטסטי {קל} קרם חמאה, ו קאפקייקס וניל בסיסי עם ציפוי גבינת שמנת וניל.
הוראות
בקערה, עם מיקסר במהירות בינונית, לנצח חמאה וכל הסוכר עד מעורבב היטב.
מוסיפים ביצים ווניל ומכים במהירות גבוהה עד מעורבב היטב.
לנפות קמח, אבקת אפייה, ומלח לקערה אחרת.
עם מיקסר על מהירות נמוכה, להכות כשליש של תערובת הקמח לתוך תערובת חמאה, ואז כשליש של חלב החמאה. חזור להכות בתערובת הקמח הנותרת ואת חלב החמאה, לסירוגין בשלישים. כאשר כל הקמח משולב, להכות תערובת על מהירות בינונית רק עד מעורבב היטב.
מלא כוסות נייר מרופדות או חמאה מאפינס (קיבולת 1/3 כוס) על שלושה רבעים מלאים עם הבלילה (על 1/4 כוס בכל).
אופים בתנור 350 עד צמרות באביב בחזרה כאשר נגע קלות במרכז, 20 עד 25 דקות. מגניב על מדפים 5 דקות; להסיר מחבתות. מגניב לגמרי.
פטריק גאבר-קידן, שף קונדיטור למסעדות טום דאגלס בסיאטל, חולק מידע פנימי. (הוספנו את האסטרטגיות האהובות עלינו.)
תוודאי שהציפוי שלך רך וקטיפתי. זה חשוב במיוחד אם אתה צנרת אותו. ציפוי קר, נוקשה ייראה משעמם וגושי, לא משיי וחלק.
השתמש בהרבה צבעים. זה יהפוך כל עוגה ייחודית ולהפוך את המגרש לקישוטים מיידיים למסיבה.
אל תחשוב שפיצפוצים הם קיטשיים. הם יכולים למעשה לרומם את המראה.
מערבבים קישוטים פשוטים עם אלה אלגנטיים יותר. סוכריות צבעוניות הן לא lowbrow ליד קקאו מנופה.
תהנה עם תוספות קלילות. כמה מהמועדפים שלנו הם שוקולד jimmies, סוכריות ג ' לי, מיניאטורי m&Ms, שבבי שוקולד מיניאטורי, בוטנים, טופי קצוץ, כדורי חלב malted, או שוקולד מריר.
נסה נגיעות אמנותיות. חתיכות דקות של קליפת לימון או תפוז, לימון מסוכר או קליפת תפוז, קוקוס קלוי, זנגביל מסוכר, ועלי כותרת ורדים מסוכרים הם די פורחים. אם באמצעות עלי כותרת של ורדים, קל מעיל טרי, אלה לא בלויים עם חלבוני ביצה מפוסטר, ואז סוכר; לתת להם להתייבש לפני השימוש.
השתמש בחמאת בוטנים כציפוי. מערבבים אותו עד שמנת, ואז לגמוע על עוגות; או מערבולת עם ציפוי שוקולד.
הוסף אלמנטים "אדריכליים". מקצפת קטנה, אוריאו מיניאטורי, או חתיכות של עוגיות וופל שוקולד.