עוגות חמאה בטעם תות
עוגות חמאה בטעם תות עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 288 קלוריות. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", קליפת תפוז, תותים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגות חמאה בטעם תות, עוגת משמש וריקוטה, ו עוגות שוקולד ללא גלוטן.
הוראות
מנפים קמח, קורנפלור, אבקת אפייה ומלח לקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה, סוכר, תמצית וניל קליפת תפוז בקערה גדולה עד רכות.
מוסיפים תערובת קמח ומכים רק עד טופס גושים לחים. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף ולשמור בקירור עד המשרד, לפחות 1 שעה עד 1 יום.
מחממים תנור ל 163°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 1/4 אינץ ' עבה. באמצעות חותך 3-3 1/4 אינץ', לגזור עוגיות.
העברת עוגיות לתבנית אפייה מוכנה. לאסוף בצק reroll עד עובי 1/4 אינץ'; לגזור יותר עוגיות.
אופים עד עוגיות הן חום בהיר בקצוות, על 15 דקות. מגניב על הסדין. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.)
להקציף 1/2 ג ' לי דומדמניות כוס בסיר קטן על אש נמוכה עד נמס וחלק.
מקום 8 עוגיות חמאה על צלחות; מברשת בנדיבות עם ג ' לי דומדמניות (שמור עוגיות שנותרו לשימוש אחר).
מברשת תחתית של 1 תות עם ג 'לי דומדמניות; להגדיר תות שדה, דומדמניות ג' לי בצד למטה, במרכז 1 עוגייה.
מברשת תחתית של תותים יותר עם ג ' לי דומדמניות ולסדר סביב תות מרכז.
צחצח את כל התותים עם ג ' לי דומדמניות לזיגוג. חזור עם עוגיות ותותים שנותרו. (ניתן להכין 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)