עוגות חמוציות & אגס
עוגות חמוציות & אגס יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון צמחוני lacto ovo יש 607 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 137 אוהדים. אם יש לך סוכר גלגלית, קורנפלור, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אגס ועוגות חמוציות אישיות, אגס-חמוציות פשטידות יד, ו אגס-חמוציות פשטידות יד דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
כדי להפוך את המאפה, להטות את הקמח, שקדים וסוכר למעבד מזון ואז דופק בחמאה עד התערובת דומה פירורי לחם. דופק עד 5 כפות מים קרים עד תערובת מגיע יחד כמו בצק. לעטוף בסרט נצמד וצינה עבור 1 hr.
כדי להפוך את המילוי, להטות את חמוציות לתוך מחבת עם סוכר cornflour ומערבבים היטב. מערבבים בקרד הכתום, ואז מבשלים כמה דקות עד מעובה.
מוסיפים את האגסים ומבשלים כמה דקות יותר, ערבוב לעתים קרובות. מגניב.
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז 5 עם תבנית אפייה גדולה בפנים.
מרדדים את המאפה ולהשתמש כדי קו 8 x 10 ס "מ בודדים שימורי פודינג יורקשייר (או 10 ס" מ בודדים טארט טינס). כפית במילוי מקורר.
מרדדים את שאר הבצק ומוחתים 4 x 9cm סיבובים לעשות מכסים.
חותכים את המרכזים עם חותך כוכב בינוני.
בזהירות לכסות חצי פשטידות עם עפעפיים מאפה ומניחים את הכוכבים על מגש אפייה. Crimp הקצוות של כל עוגה (אם באמצעות פחים פיפיות ישר) עם האצבע והאגודל שלך, לצחצח את הפשטידות והכוכבים עם הביצה ואז לדלות עם סוכר.
אופים את הכוכבים במשך 8-10 דקות ואת הפשטידות במשך 15-20 דקות עד הזהב. לדלות עם סוכר יותר פעם אחת מהתנור.
מניחים כוכב על הפשטידות הפתוחות ומגישים עם שמנת או גלידה.