עוגות יד תפוח ברי
פשטידות יד תפוח ברי יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 6 . מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 373 קלוריות. גשו לסופר וקנו פירות יער, סוכר חום, תפוחים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Tidy Mom יש 3482 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו עוגות יד ברי, עוגות יד פירות יער חלביות ו Faves יום שישי, ו פשטידות יד תפוח (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 375°להכין מילוי בקערה גדולה. לזרוק את התפוחים וגרגרים יבשים עם מיץ לימון. בקערה קטנה, מערבבים את הסוכר, הקמח, הקינמון והמלח.
מוסיפים את תערובת הסוכר לפרי וזורקים ל combine.To להרכיב פשטידות יד, קו גיליון אפייה גדול עם קלף או מחצלת סיליקון, או לרסס עם תרסיס nonstick.
הסר את קרום העוגה מהמקרר, להניח על משטח מקורנן רול רק קצת 1/4 אינץ ' עבה.
חותכים את הבצק באמצעות חותך עגול 5 אינץ ' (או עיתונות עוגה), בעדינות לגלגל מחדש שאריות בצק לפי הצורך. סקופ 2-3 כפות של תערובת המילוי על צד אחד של כל סיבוב, ולאחר מכן לקפל את הסיבוב על כך הקצוות להיפגש ולהשתמש במזלג כדי לאטום את הקצוות (אם באמצעות העיתונות עוגה, לקפל ולחץ).
להעביר את עוגת היד לתבנית האפייה, משאיר 1½ סנטימטרים בין כל עוגה. השתמש בסכין לחתוך שלושה חריצים לתוך החלק העליון של כל עוגה כדי לאפשר קיטור לברוח מברשת עם ביצה לבן לשטוף ומפזרים סוכר.
אופים פשטידות במשך 30-35 דקות, או עד שהם זהובים חום לאורך כל הדרך.
תן את הפשטידות להתקרר במשך 10 דקות על תבנית האפייה ולאחר מכן להעביר אותם מתלה חוט להתקרר לחלוטין.הפשטידות עשויות להיות עד 1 יום קדימה.