עוגות כרוב
עוגות כרוב דורש סביב 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 15 מנות . מנה אחת מכילה 140 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חלב, סודה לשתיה, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה די גרוע. נסו עוגות אורז מטוגנות עם בייקון וכרוב, מאנדו ביסטרו עוגות סרטנים עם כרוב, ו עוגות קונפי תפוחי אדמה וחזיר עם כרוב נאפה נבול וcress (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים את הכרוב והבצל; מבשלים ומערבבים עד שהירקות רכים וריחניים, כ -10 דקות. מתבלים בפלפל ומניחים בצד את פאן להתקרר.
לטאטא יחד את היוגורט, חלב, שמן צמחי, וביצים בקערה עד מעורבב באופן שווה; להפריש. מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה בקערה גדולה. הפוך באר במרכז החומרים היבשים.
יוצקים את התערובת הרטובה לתוך הבאר, ואז מערבבים עד משולב היטב. מקפלים את כרוב מקורר בצל לתוך הבלילה פנקייק.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני, וחמאה או שמן במידת הצורך.
יוצקים 1/4 חופן של הבלילה על המחבת, ומבשלים עד בועות להופיע על פני השטח. הפוך עם מרית, ומבשל עד השחמה בצד השני.