קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות15
ציון בריאות23
מגזין

עוגות כרוב

עוגות כרוב
עוגות כרוב דורש סביב 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 15 מנות . מנה אחת מכילה 140 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חלב, סודה לשתיה, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה די גרוע. נסו עוגות אורז מטוגנות עם בייקון וכרוב, מאנדו ביסטרו עוגות סרטנים עם כרוב, ו עוגות קונפי תפוחי אדמה וחזיר עם כרוב נאפה נבול וcress (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים את הכרוב והבצל; מבשלים ומערבבים עד שהירקות רכים וריחניים, כ -10 דקות. מתבלים בפלפל ומניחים בצד את פאן להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
לטאטא יחד את היוגורט, חלב, שמן צמחי, וביצים בקערה עד מעורבב באופן שווה; להפריש. מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה בקערה גדולה. הפוך באר במרכז החומרים היבשים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
יוצקים את התערובת הרטובה לתוך הבאר, ואז מערבבים עד משולב היטב. מקפלים את כרוב מקורר בצל לתוך הבלילה פנקייק.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני, וחמאה או שמן במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
יוצקים 1/4 חופן של הבלילה על המחבת, ומבשלים עד בועות להופיע על פני השטח. הפוך עם מרית, ומבשל עד השחמה בצד השני.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט