קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות72
מגזין

עוגות לובסטר-בקלה עם סלט כרוב אדום ורוטב בזיליקום טרי

עוגות לובסטר-בקלה עם סלט כרוב אדום ורוטב בזיליקום טרי
אם יש לך בסביבה 1 שעה ו -15 דקות כדי לבלות במטבח, עוגות לובסטר-בקלה עם סלט כרוב אדום ורוטב בזיליקום טרי עשויות להיות מצוינות ללא חלב ופסקאטריאן מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1083 קלוריות, 53 גרם חלבון, ו 56 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בצל, שמן זית, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 77%. ציון זה הוא מוצק. סלט כרוב אסיאתי עם רוטב ג'ינג'ר בזיליקום, סלט כרוב אדום עם רוטב ליים, ו כרוב כרוב אדום עם רוטב לימון דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
הביאו לרתיחה את המים, היין, הבצל הלבן, הסלרי, גרגירי הפלפל וענפי הפטרוזיליה במחבת בינונית שאינה תגובתית. מנמיכים את האש לנמוכה, מתבלים את הבקלה במלח ופלפל ומציפים עד לבישול פשוט, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
בצל לבןבצל לבן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר את בקלה לצלחת מרופדת במגבות נייר, כשהיא קרירה מספיק לטיפול, גרוס את הקלה לחתיכות בעזרת מזלג. בזמן שהקלה ציד, מחממים 2 כפות שמן זית במחבת מטגנת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הבצל האדום, השום והג ' לפנו, ומקפיצים עד שהם רכים. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4
תן להתקרר מעט.
5
מערבבים את המיונז, החרדל והחזרת יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מוסיפים את תערובת הלובסטר, בקלה והבצל ומערבבים עד לאיחוד. מקפלים פנימה את פירורי הלחם והפטרוזיליה, ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
7
יוצרים את התערובת לשמונה עוגות, מניחים על תבנית אפייה ומקררים במשך שעה 1.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8
מניחים את הקמח בקערה רדודה בינונית ומתבלים במלח ופלפל. מחפר את העוגות בקמח והקש על כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מחממים את יתרת השמן במחבת מטגנת גדולה עד שכמעט מעשנים.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
קולים את העוגות משני הצדדים עד להזהבה, כ -3 עד 4 דקות לכל צד.
11
מגישים עם סלט כרוב אדום עם רוטב בזיליקום טרי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
5 קרקרים מלוחים, מפוררים5 קרקרים מלוחים, מפוררים
12
מניחים חומץ, בצל, שום, מיונז, חרדל ובזיליקום בבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה. כשהמנוע פועל, מוסיפים לאט את שמן הזית עד לתחליב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
13
שלב את הכרוב והגזר בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
14
יוצקים את הוויניגרט ומערבבים לאיחוד. מתבלים במלח ופלפל ומניחים לשבת 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך

מרכיבים

4פלפל שחורפלפל שחור1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם יפנייםפירורי לחם יפניים2גזר, מגורר דקגזר, מגורר דק1מעקבסלרי, קצוץ גססלרי, קצוץ גס454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פילה בקלה טריפילה בקלה טרי11 כף אורגנו מיובשחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה קצוצה דקפטרוזיליה קצוצה דק4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח מיידיקמח מיידי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי בזיליקום טריים קצוצים ארוזיםעלי בזיליקום טריים קצוצים ארוזים2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחזרת מוכנה, סחוטהחזרת מוכנה, סחוטה1חלפיניו, קצוץ דקחלפיניו, קצוץ דק454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בשר לובסטר מבושל, מגוררבשר לובסטר מבושל, מגורר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיונז איכותימיונז איכותי11 כף אורגנו מיובשמיונז איכותימיונז איכותי1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר62 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר4sprigs1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1ראש גדולכרוב אדום, קרוע דקכרוב אדום, קרוע דק1בצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבצל אדום קצוץבצל אדום קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר4שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים קריםמים קרים1בצל לבן, קצוץ גסבצל לבן, קצוץ גס

יין מומלץ: שבלי, שרדונה

שאבלי ושרדונה הם בחירה מצוינת ללובסטר. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדוני מאזורים אחרים חייב לפגוע גם במקום. לואי מישל שאבלי מונטי דה טונר פרמייר קרו עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 36 דולר לבקבוק.
לואי מישל שאבליס מונטי דה טונר פרמייר קרו
לואי מישל שאבליס מונטי דה טונר פרמייר קרו
יין זה מהווה איזון מושלם בין מינרליות טרייה לפירות בשלים מאוד. הפה חם, טעים ומלוח, עם גימור קינמון חריף.