עוגות לימון אוכמניות עם ציפוי עוגת גבינה
עוגות לימון אוכמניות עם ציפוי עוגת גבינה יכול להיות רק lacto אובו צמחוני מתכון שחיפשת. והוא יספק כ 12 מנות. זה מנות ראשונות יש 206 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, גלגלית זהובה סוכר, קמח העלאת עצמי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 14%. נסו עוגת הגבינה הטובה ביותר עם ציפוי אוכמניות, עוגת גבינה עם ציפוי אוכמניות, ו עוגת גבינה אוכמניות גלם עם ציפוי פירור (מתכונים דומים).
הוראות
גריז קל פח 12 חור עמוק מאפין.
לגזור 12 רצועות אפייה, כל אחד על 1.5 ס " מ רוחב.
חותכים כל רצועה לשניים, ואז שכב בתוך כל חור מאפין לעשות צלב. לקצץ את הקצוות כך שהם עולים על 1 ס " מ מעל שולי החורים. אתה תשתמש אלה כמו ידיות כדי להסיר את העוגות כאשר הם מבושלים.
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
היכו יחד את החמאה והסוכר עד חיוור וקרם. מקציפים את הביצים, קצת בכל פעם, ואז מוסיפים את גרידת הלימון וחצי מהמיץ.
מערבבים יחד היטב, ואז מוסיפים חצי מהקמח. מערבבים את מיץ הלימון שנותר, ולאחר מכן את הקמח שנותר.
כפית את תערובת העוגה לתוך פחיות, על 1 כפות כף לכל מקרה, ולאחר מכן להחליק על עם החלק האחורי של כף.
מפזרים כמה אוכמניות על כל עוגה, ואז אופים במשך 10 דקות.
כדי להפוך את ציפוי, להקציף יחד את שמנת חמוצה, הדובדבן סוכר, ביצה תמצית וניל עד חלקה. קח את העוגות מהתנור הם צריכים להיות חיוורים ופשוט המשרד. בעדינות ללחוץ למטה כדי להפוך את החלק העליון שטוח, ואז כפית כמה ציפוי עוגת גבינה על כל עוגה החורים צריך להיות מלא כמעט עד הסוף. לפזר על כמה אוכמניות יותר. חזור לתנור ואופה במשך 5-7 דקות יותר עד הציפוי הוא רק להגדיר ונותן רק קצת לנענע כאשר טפח.
השאירו את העוגות להתקרר בפח, ואז בעדינות להתרחק מצדי הפח ולהרים באמצעות ידיות הנייר.