קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות לימון אוכמניות עם ציפוי עוגת גבינה

עוגות לימון אוכמניות עם ציפוי עוגת גבינה
עוגות לימון אוכמניות עם ציפוי עוגת גבינה יכול להיות רק lacto אובו צמחוני מתכון שחיפשת. והוא יספק כ 12 מנות. זה מנות ראשונות יש 206 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, גלגלית זהובה סוכר, קמח העלאת עצמי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 14%. נסו עוגת הגבינה הטובה ביותר עם ציפוי אוכמניות, עוגת גבינה עם ציפוי אוכמניות, ו עוגת גבינה אוכמניות גלם עם ציפוי פירור (מתכונים דומים).

הוראות

1
גריז קל פח 12 חור עמוק מאפין.
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2
לגזור 12 רצועות אפייה, כל אחד על 1.5 ס " מ רוחב.
3
חותכים כל רצועה לשניים, ואז שכב בתוך כל חור מאפין לעשות צלב. לקצץ את הקצוות כך שהם עולים על 1 ס " מ מעל שולי החורים. אתה תשתמש אלה כמו ידיות כדי להסיר את העוגות כאשר הם מבושלים.
4
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
היכו יחד את החמאה והסוכר עד חיוור וקרם. מקציפים את הביצים, קצת בכל פעם, ואז מוסיפים את גרידת הלימון וחצי מהמיץ.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
מערבבים יחד היטב, ואז מוסיפים חצי מהקמח. מערבבים את מיץ הלימון שנותר, ולאחר מכן את הקמח שנותר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
7
כפית את תערובת העוגה לתוך פחיות, על 1 כפות כף לכל מקרה, ולאחר מכן להחליק על עם החלק האחורי של כף.
8
מפזרים כמה אוכמניות על כל עוגה, ואז אופים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
כדי להפוך את ציפוי, להקציף יחד את שמנת חמוצה, הדובדבן סוכר, ביצה תמצית וניל עד חלקה. קח את העוגות מהתנור הם צריכים להיות חיוורים ופשוט המשרד. בעדינות ללחוץ למטה כדי להפוך את החלק העליון שטוח, ואז כפית כמה ציפוי עוגת גבינה על כל עוגה החורים צריך להיות מלא כמעט עד הסוף. לפזר על כמה אוכמניות יותר. חזור לתנור ואופה במשך 5-7 דקות יותר עד הציפוי הוא רק להגדיר ונותן רק קצת לנענע כאשר טפח.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
השאירו את העוגות להתקרר בפח, ואז בעדינות להתרחק מצדי הפח ולהרים באמצעות ידיות הנייר.