עוגות לימון עם ציפוי גבינת שמנת לימון
עוגות לימון עם ציפוי גבינת שמנת לימון עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 388 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, חמאה, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגות אוכמניות לימון עם ציפוי גבינת שמנת לימון, עוגות לימון עם ציפוי גבינת שמנת לימון, ו עוגות לימון עם ציפוי גבינת שמנת לימון.
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. שורה 2 (12-well) מחבתות מאפין עם ספינות נייר.
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה בינונית; להפריש.
מניחים 1 1/4 כוסות של הסוכר והחמאה בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט והכה על מהירות בינונית עד התערובת אוורירית ואור בצבע, על 5 עד 7 דקות. עצור את המיקסר לגרד את המשוט ואת הצדדים של הקערה.להחזיר את המיקסר למהירות בינונית ולהוסיף את חלמונים 1 בכל פעם, מחכה לכל חלמון לשלב לחלוטין לפני הוספת הבא.
להוסיף את גרידת וניל ופעימה עד incorporated. עצור את המיקסר לגרד את המשוט ואת הצדדים של הקערה.
להוסיף שליש מתערובת הקמח השמורה ולהפוך את המיקסר למהירות נמוכה, ערבוב עד הקמח הוא פשוט משולב.
מוסיפים חצי מהחלב ומערבבים עד שרק התאגדו. המשך עם תערובת הקמח הנותרים וחלב, לסירוגין בין כל אחד, עד שכל המרכיבים משולבים וחלק.
להעביר את התערובת לקערה גדולה ולהניח בצד.לשטוף ולייבש את הקערה של מערבל דוכן.
מניחים את החלבונים ביצה בקערה, לצרף אותו מיקסר לעמוד, ולהתאים את המיקסר עם מצורף whisk.
לטאטא את הלבנים על מהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס, על 1 דקה.
הוסף את 1/4 הנותרים כוס סוכר ולהמשיך לטאטא עד פסגות נוקשות, מבריק טופס, על 45 שניות עד 1 דקה יותר. עצור את המיקסר.באמצעות מרית גומי, מקפלים רבע מהחלבונים לתוך הבלילה השמורה עד משולב באופן שווה; בעדינות לקפל את החלבונים הנותרים עד רק בשילוב ולא כיסים של לבן להישאר.מחלקים את הבלילה בין בארות מאפין (הבארות יהיו כחצי מלא).
מניחים את המחבתות על המדף זה לצד זה ואופים, מסובבים את המחבתות מלפנים ומאחור לצד באמצע זמן הבישול, עד שהקאפקייקס משחימים קלות ומבחן עוגה או קיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, על 16 עד 18 דקות בסך הכל.הגדר את המחבתות על מתלה תיל ולתת מגניב במשך 10 דקות.
מניחים את גבינת השמנת והחמאה בקערה הנקייה של מערבל הדוכן, להתאים את המיקסר עם מצורף ההנעה, והכה על מהירות בינונית גבוהה עד אור, רכה, ומאוגדת באופן מלא, על 3 דקות.עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט עם מרית גומי.
מוסיפים את אבקת הסוכר, וניל, גרידת לימון ומיץ. הפעל את המיקסר נמוך ומערבבים עד הסוכר משולב, על 30 שניות.עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט שוב. הפוך את המיקסר למהירות בינונית-גבוהה ומערבבים עד שהציפוי קרמי ורך, כ -3 דקות.כפור את הקאפקייקס מקורר ומפזרים את הג ' ינג ' ים פירורים, אם משתמשים. אם אתה לא מתכנן לאכול את העוגות בתוך 4 שעות, לקרר אותם עד הציפוי נוקשה, ואז אוהל רופף עם פלסטיק לעטוף עד 3 ימים.
בואו הקאפקייקס לשבת בטמפרטורת החדר במשך כ 45 דקות כדי לקחת את הצינה לפני ההגשה.