עוגות מזוגגות שוקולד
עוגות שוקולד מזוגגות הן אולי הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 290 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת אפייה, שוקולד למחצה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 21%. מתכונים דומים: עוגות מזוגגות עם שוקולד לח, שוקולד מזוגג-קאפקייקס אבוקדו, ו עוגות שוקולד מרירות מזוגגות.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. לרסס את התחתית 24 תבניות cupcake עם ספריי nonstick. מלא כל אחד עם שכבה כפולה של ניירות cupcake. לחלופין, להשתמש בדיל cupcake nonstick ולרסס את הצדדים ואת התחתית עם תרסיס nonstick. תניח בצד.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk," שמנת " יחד את החמאה וסוכר מגורען עד חלקה, 3 עד 5 דקות. לגרד את הצדדים עם מרית גומי ומערבבים כדי להתמזג.
מוסיפים את הסוכר החום וממשיכים לערבב עד ששני הסוכרים משולבים במלואם והחמאה רכה, 3 עד 5 דקות נוספות. עם המיקסר במהירות איטית, להוסיף את הביצים, 1 בכל פעם.
בקערה בינונית, לנפות יחד את הקמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה, מלח וקינמון. עם המיקסר עדיין על מהירות נמוכה, בהדרגה לשלב כמחצית תערובת הקמח. כאשר מעורב באופן מלא, להוסיף חצי היוגורט.
מוסיפים את הקמח הנותר ואת היוגורט הנותר. הבלילה תהיה צפופה למדי ועבה. מלא את הארגזים קצת יותר מ 3/4 מלא. עבור עובש כי יש בין 3 ו 4-אונקיה חורים, אני אוהב להשתמש 1/3 כוס למדוד, מפולס, כדי למלא כל אחד עם אותה כמות של הבלילה. כאשר המגש (ים) מלאים, הקש על המגש כמה פעמים על משטח שטוח כדי ליישר את הבלילה ולשים את המגש (ים) במרכז התנור.
אופים במשך 8 דקות ולאחר מכן לסובב את העוגות באמצע הדרך.
אופים במשך 10 דקות נוספות. בודק עוגה, כאשר מוכנס לתוך מרכז הקאפקייק, צריך לצאת נקי.
הסר את העוגות מהתנור ולאפשר להם להתקרר במשך 5 דקות. בזהירות להסיר אותם מן הפחים כך החום ממנו לא ממשיך לבשל את הקאפקייקס ולהסתכן ייבוש אותם החוצה. להפריש להתקרר לחלוטין.
בקערה קטנה, חסינת חום, להמיס את השוקולד על סיר של מים רותחים (דוד כפול). בסיר קטן, לחמם בעדינות את השמנת החמוצה על אש נמוכה. כאשר הקרם מתחיל להתבשל, לכבות את החום ולהקציף בוניל. השתמש בכף למדוד את אבקת הקקאו ולהוסיף אותו שמנת חמוצה.
להקציף כדי להתמזג. בלי לנקות את הכף, למדוד את סירופ התירס ולהוסיף אותו לשוקולד. שכבת אבקת הקקאו על הכף תמנע מסירופ התירס להיצמד לכפית ובכך תקל על הוספת כמות הסירופ המדויקת. כאשר השוקולד נמס, להסיר מהחום ולאפשר את הקרם והשוקולד "לנוח" במשך 5 דקות. מערבבים אותם יחד בעדינות ומניחים בצד.
כאשר הקאפקייקס מקוררים, להפיץ את זיגוג שוקולד על צמרות לשרת.