עוגות מרנג לימון בודדות
עוגת מרנג לימון בודדת היא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 1173 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שמנת של טרטר, מיץ לימון, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-55 דקות. מתכונים דומים: פשטידות מרנג לימון בודדות, עוגות קרם לימון ליים בודדות, ו עוגת מרנג לימון.
הוראות
סיכה מתגלגלת 6 (4 אינץ') תבניות טארט עם תחתית נשלפת 3 כוסות של משקולות עוגה או פומפיה גבינה שעועית יבשה
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מגלגלים את המאפה לעובי 1/4 אינץ 'וחותכים 6 (6 אינץ') סיבובים.
מניחים את המאפה ב 6 (4 אינץ') תבניות טארט. עם סכין לקצץ את הבצק העודף. להכניס למקרר לפחות 30 דקות.
קו כל פגז טארט עם פיסת נייר קלף ולמלא את השפה עם משקולות עוגה.
אופים במשך 15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F.
הסר את משקולות עוגה קלף מן פגזי טארט ואופים במשך 10 דקות.
להקציף יחד את מיץ לימון, ביצים, חלמונים, סוכר, תמצית וניל.
יוצקים את תערובת הלימון לתוך סיר בינוני.
מניחים על חום בינוני ומערבבים עם מרית במשך כ 5 דקות, עד שהתערובת מתחילה להתעבות.
יוצקים את תערובת הלימון על תבנית אפייה להתקרר לחלוטין.
כפית את תערובת לימון מקורר או קרד לתוך קליפות טארט אפוי.
עבור מרנג: לנצח את החלבונים ביצה עם תמצית וניל קרם של טרטר עד פסגות רכות טופס. המשך להכות תוך הוספת הסוכר, 1 כף בכל פעם. הקצפת המוגמרת צריכה להיות פסגות מבריקות נוקשות. תלולית את הקצפת מעל הטארטים.
ודא שיש חותם טוב בין הקצפת לבין קצה הקרום.
אופים את העוגות בתנור f 350 מעלות שחומם מראש במשך 20 עד 25 דקות, או עד meringue הוא זהב.
בואו מגניב במשך 15 דקות לפני הסרת מן התבניות.
מנפים את הקמח והמלח לקערת ערבוב גדולה. באמצעות פומפיה גבינה, לגרר את החמאה וקיצור לתוך הקמח.
שלב את התערובת עם האצבעות שלך עד שהוא דומה קמח תירס.
מוסיפים את המים הקרים בקרח ומערבבים בכפית, מושכים את המים לתוך הקמח עד לקבלת הבצק.
עם הידיים, לעצב את הבצק לתוך 2 כדורים ולשטח אותם לתוך דיסקים. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים לפחות 30 דקות. לאחסן במקרר עד 4 ימים במקפיא עד 1 חודש.