זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו צלפים, פלפל, סלרי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב קרקרים מלוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קרמל קראק כקינוח. נסו עוגות סלמון עם רוטב יוגורט לימון-קפר, עוגות סלמון עם מיונז לימון-עשב, ו כריך עוף צלוי עם מיונז תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין מיונז בטעם, לשלב הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה; כיסוי וצינה.
מערבבים בצל, 1/2 קרקרים כוס, חרדל, 1/4 כפית פלפל שחור, סלמון, וביצה בקערה בינונית. מחלקים תערובת סלמון ל 4 חלקים שווים, בעיצוב כל אחד לקציצה בעובי 1/2 אינץ'. מעיל כל פטי עם 1 כף קרקרים. כיסוי וצינה 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.