קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

עוגות סלק שוקולד של ג'וני Iuzzini

עוגות סלק שוקולד של ג'וני Iuzzini
המתכון של עוגות סלק שוקולד של ג'וני Iuzzini מוכן בערך 1 שעה ו 20 דקות וזה בהחלט מדהים מוצרי חלב חינם וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה אחת מכילה 177 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. 35 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם קמח, ביצים, מלח גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מרק השוקולד של ג'וני Iuzzini, עוגיות שוקולד צ'יפס רצחניות של ג' וני Iuzzini + ספר בישול בגידה, ו עוגות סלק שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם את מדפי התנור לאמצע העליון והתחתון עמדות באמצע ולחמם מראש את התנור ל 177°. הכן שתי מחבתות קאפקייקס בגודל סטנדרטי עם כוסות נייר.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
ממיסים את השוקולד בקערה בטוחה במיקרוגל, מחממים במרווחים של 15 שניות וערבוב בין כל אחד מהם. לחלופין, אתה יכול למקם את השוקולד הקצוץ בקערה על סיר של מים רותחים ומערבבים מדי פעם עד נמס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה, ומלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
שים את הסוכר, הביצים, ושמן בקערה בינונית (או קערה של מערבל לעמוד) ואת השוט במהירות גבוהה עם הקובץ המצורף whisk עד הביצים חיוורים ומשולשים בערך נפח, על 2 דקות. מקציפים את הווניל, ואז את המרכיבים היבשים ב 2 תוספות, ואז את השוקולד ואת מחית הסלק, ערבוב גם לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
ממלאים כל כוס 3/4 של הדרך לפסגה, ואופים עד שבוחן ממוקם במרכז הקאפקייק יוצא נקי, כ -20 דקות, סיבוב המחבתות באמצע. אפשר להתקרר במגשים לחלוטין לפני הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®