עוגות סרטנים ברוטב אבוקדו חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל עוגות סרטנים עם רוטב אבוקדו מתובל. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 228 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו אבוקדו קליפורני, פלפל, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מתכונים דומים: קציצות סרטן עם אבוקדו-רוטב הבאנרו, צ'יפוטלה קציצות סרטן מתובלות ברוטב טומטילו-אבוקדו, ו עוגות סרטנים ורוטב חרדל חריף.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 204°. קו גיליון אפייה עם רדיד.
אבוקדו דופק עם מיונז, מיץ ליים, מלח, סוכר, ורבע אחד של צ 'ילה במעבד מזון עד צ' ילה הוא קצוץ דק.
מוסיפים חלב ופרה עד חלקה.
הוסף עוד צ ' ילה אם תרצה, עיבוד עד חלקה.
להעביר רוטב לקערה וצינה, מכוסה.
מערבבים יחד בשר סרטנים, מיונז, עירית, מיץ לימון, חרדל, פלפל, ו 1 כף panko בקערה גדולה עד מעורבב היטב, ואז צמרמורת, מכוסה.
ממיסים חמאה במחבת בינונית על אש בינונית, ואז מבשלים שום, ערבוב, עד זהוב וריחני, על 2 דקות.
הוסף herbes de Provence, מלח, הנותרים 7 כפות panko ומבשל, ערבוב, עד חום זהוב, על 6 דקות.
מעבירים פירורים לצלחת כדי להתקרר. זרוק שום.
מחלקים תערובת crabmeat לתוך 4 תלוליות על גיליון נייר שעווה. טופס תל 1 לתוך פטי, ואז בזהירות להפוך פטי בתערובת פירור כדי מעיל העליון והתחתון.
העברה לתבנית אפייה וחזור עם 3 תלוליות שנותרו, ואז מפזרים פירורים שנותרו על גבי עוגות סרטנים.
אופים עד מחומם דרך, כ 15 דקות.
מגישים קציצות סרטנים ברוטב.
כל מנה מכילה כ 247 קלוריות ו 12 גרם שומן.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.