עוגות סרטנים לואיזיאנה עם רוטב טרטר קריאולי הוא חלב חינם ו pescatarian מתאבנים. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ביצה לבן, פטרוזיליה, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגות סרטנים ברוטב טרטר חריף, עוגות סרטנים פריכות ברוטב טרטר, ו עוגות סרטנים מטוגנות עם רוטב טרטר תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין רוטב טרטר, לשלב הראשון 6 מרכיבים, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטר
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
בואו לעמוד 10 דקות.
3
כדי להכין עוגות סרטנים, מניחים לחם במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד פירורים גסים למדוד 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
סרטן
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
4
שלב 1 פירורי לחם כוס, בצל, הבא 8 מרכיבים (דרך ביצה לבן); לערבב היטב. מחלקים תערובת סרטן ל 8 מנות שוות. טופס כל חלק לתוך פטי 1/2 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות
סרטן
5
מניחים 1 כוס פירורי לחם בצלחת רדודה. קציצות חפירה, אחד בכל פעם, בפירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
6
מחממים 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
להוסיף 4 קציצות; לבשל 3 דקות בכל צד או עד חום זהוב. חזור על הנוהל עם שאריות שמן וקציצות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
מגישים עם רוטב טרטר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטר
9
מקשטים עם גבעולי פטרוזיליה ופלחי לימון, אם תרצה בכך.טיפ: רוטב הטרטר עומד במשך 10 דקות כדי לתת לטעמים להתמזג, אבל אתה יכול לעשות את זה עד יום קדימה ולאחסן אותו, מכוסה, במקרר. בשר סרטנים עושה עוגות סרטנים גדולות, אבל הם נוטים להתפרק. טפל בהם בסבלנות ובעדינות לקבלת התוצאות הטובות ביותר.
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. את יכולה לנסות שרדונה של אובר לורן ויניארד. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 139 דולר לבקבוק.