עוגות סרטנים מתובלות על ירקות מעורבים עם ויניגרט ג'ינג'ר-הדר
עוגות סרטן מתובל על ירקות מעורבים עם זנגביל-ויניגרט הדר דורש כ 2 שעות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 387 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. ו 2 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם אבוקדו, סלרי, בשר סרטנים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. הציון הזה די טוב. נסו עוגות סרטן על ירקות מעורבים עם ויניגרט בוטנים, עוגות סרטן על ירקות מעורבים עם רוטב לימון, ו ירקות מעורבים עם ויניגרט מיסו-ג'ינג'ר שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית. מערבבים פנימה את הבצל ומבשלים עד לריכוך ושקוף, כ -5 דקות.
מוסיפים את הסלרי והפלפל; ממשיכים לבשל עד שהירקות רכים, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את החרדל ופלפל הקאיין; מבשלים 2 דקות. מגרדים את התערובת לקערת ערבוב ומכניסים למקרר לקור.
מערבבים את המיונז לתערובת הירקות המצוננת יחד עם פירורי הלחם הרכים, 1 כף גרידת לימון, פטרוזיליה וביצה טרופה. מערבבים עד לאיחוד, ואז מקפלים בעדינות את בשר הסרטנים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
יוצקים את פירורי הלחם היבשים לקערה רדודה. יוצרים את תערובת הסרטנים ל -8 עוגות בעובי 1/2 אינץ'. לחץ את עוגות הסרטנים לפירורי הלחם אחת אחת עד לציפוי מכל הצדדים. מנערים בעדינות עודפי פירורים, ומניחים את עוגות הסרטנים על צלחת. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר 1 שעה עד לילה.
מכינים את הוויניגרט על ידי הקצפה של 3/4 כוס שמן צמחי עם גרידת לימון 1, מיץ לימון, ג ' ינג 'ר, ג' לפנו, סוכר ומלח. חנות במקרר עד מוכן לשימוש.
מחממים את שמן הטיגון במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. בזמן שהשמן מתחמם, זורקים את ירקות הסלט המעורבים עם הוויניגרט בקערת ערבוב, ומחלקים ל -8 צלחות הגשה. מסדרים את האבוקדו הפרוס מעל הסלטים, ומניחים בצד.
לאחר שהשמן מנצנץ בחום, מטגנים את עוגות הסרטנים עד להזהבה מכל צד, 2 עד 3 דקות לכל צד. מסננים בקצרה על צלחת מרופדת במגבת נייר כדי להיפטר מהעוגות מעודף שומן.
מניחים עוגת סרטנים על גבי כל סלט ומגישים מיד.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, מוסקדט וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לרכיכות. שרדונה חמאתי נהדר לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, ואילו מוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא א 'עד ת' שרדונה. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -15 דולר.
![א 'עד ת' שרדונה]()
א 'עד ת' שרדונה
שרדונה א 'עד ת' 2010 נפתח בניחוחות של פרחים לבנים, קלמנטינה, ליים, חבוש, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים הלאה לאגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים לג ' ינג ' ר. התקף עמוס מינרלים הוא בהיר, מעורר תיאבון ואינטנסיבי. החיך האמצעי הניואנסי ממשיך בטעמים המשקפים ומגבירים את הארומטים. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים קלאסי אורגון סטילי שרדונה. 2010 היה בציר יוצא דופן עבור יינות לבנים באורגון ויין מונע טרואר מתוחכם זה אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי זה יספק במהלך 5 השנים הבאות.