קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות עוגת אפרסק-ברי

עוגות עוגת אפרסק-ברי
מתכון אפרסק-ברי עוגות עוגות מוכן בערך 2 שעות ו 5 דקות והוא בהחלט מרהיב צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מלח ים, שמנת מתוקה כבדה, שמנת מתוקה כבדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו עוגת אפרסק-ברי, עוגת פירות יער, ו עוגת לימון-ברי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקאפקייקס: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מרפדים תבנית מאפינס עם 12 ספינות קאפקייקס בגודל רגיל.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקסקאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
מגש מאפינסמגש מאפינס
תנורתנור
2
בקערה של מערבל מעמד חשמלי עם מצורף ההנעה (או מערבל כף יד סטנדרטי וקערת ערבוב גדולה), מערבבים את הסוכר, השמן, המלח והאפרסקים במהירות בינונית למשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקאפרסק
סוכרסוכר
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
3
מוסיפים את הביצים וממשיכים לערבב במהירות בינונית למשך 30 שניות. מגרדים את דפנות הקערה ותחתיתה בעזרת מרית גומי ומערבבים שוב במהירות בינונית למשך 10 שניות. לאחר מכן, בבלנדר או במעבד מזון, שלבו את התירס והקצפת וערבבו למשך 20 שניות עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
תירסתירס
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
מריתמרית
קערהקערה
4
מוסיפים את תערובת התירס המוקרמת הזו לחומרים הרטובים ומערבבים במהירות בינונית עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
תירס מוקרםתירס מוקרם
5
בקערה בינונית מנפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים פנימה את קמח התירס.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח תירסקמח תירס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מוסיפים לתערובת המרכיבים הרטובה ומערבבים במהירות נמוכה עד להטמעה. כעת הוסיפו את הסודה לשתייה, ואחריה החומץ לפעולה מבעבעת מיידית.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
חומץחומץ
7
מוסיפים 1/4 כוס מים קרים ומערבבים במהירות נמוכה למשך 5 שניות. מגרדים את דפנות הקערה ותחתיתה בפעם האחרונה כדי לוודא שכל המרכיבים משולבים במלואם.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
ממלאים את ספינות הקאפקייקס בשני שלישים מלאים בבלילה ואופים 18 עד 20 דקות. סובב את התבנית 180 מעלות לאחר 9 דקות אפייה. חום התנור והזמנים עשויים להשתנות כך שאופים עד שהצמרות כבר לא רטובות וקפצו בחזרה עם נגיעה. מצננים את הקאפקייקס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקסקאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
תנורתנור
מחבתמחבת
9
שמור על התנור דולק, אך העלה את הטמפרטורה ל -400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
לקציצות: בקערה של מערבל מעמד חשמלי עם מצורף ההנעה (או מערבל כף יד סטנדרטי וקערת ערבוב בינונית), מוסיפים את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח. לאחר מכן, השתמש באצבעותיך כדי לשבור את החמאה לחתיכות בגודל אפונה ולהוסיף לחומרים היבשים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
11
מערבבים במהירות נמוכה למשך 30 שניות עד להטמעה.
12
מוסיפים את החלב, השמנת, הטרגון והווניל וממשיכים לערבב במהירות נמוכה עד שהקמח משולב במלואו.
מרכיבים שתצטרך
טרגוןטרגון
ונילוניל
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
13
מרפדים תבנית בנייר אפייה. בעזרת כף, זרוק כפיות גדושות של בלילה על תבנית האפייה במרחק של 2 סנטימטרים זה מזה ואפה במשך 12 עד 15 דקות. חום התנור והזמנים עשויים להשתנות, לכן אופים את הקציצות עד שהן מזהיבות. מצננים את הקציצות לחלוטין. בעזרת האצבעות שוברים כל עוגה ל -3 חלקים שווים ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
14
לקומפוט: בקערה קטנה שלבו את האוכמניות, האפרסקים והתותים.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
תותיםתותים
CompoteCompote
אפרסקאפרסק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
15
מוסיפים את הסוכר ומקפלים בעדינות לתערובת. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
16
לציפוי: בקערה של מערבל מעמד חשמלי עם חיבור ההנעה (או מערבל כף יד רגיל וקערת ערבוב בינונית), מקציפים את השמנת הכבדה במהירות בינונית-גבוהה למשך 3 דקות. בקערה קטנה מנפים את אבקת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
שמנת כבדהשמנת כבדה
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
17
מוסיפים את הסוכר לתערובת הקצפת ומערבבים במהירות בינונית-גבוהה עד שנוצרות פסגות נוקשות. הציפוי אמור להיות מסוגל לעמוד בפני עצמו.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
ציפויציפוי
סוכרסוכר
18
להרכבה: התחל להרכיב את הקאפקייקס על ידי הנחת כף קומפוט אפרסק-ברי על גבי כל קאפקייק.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקסקאפקייקס
CompoteCompote
פירות יערפירות יער
אפרסקאפרסק
19
הניחו את הציפוי בשקית צנרת עם קצה עגול או בשקית ניילון בגודל גלון וחתכו 1/2 אינץ ' מהפינה. לאחר מכן, ציפוי צינור על הקומפוט.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
CompoteCompote
20
מניחים חתיכה מעוגת הטרגון על גבי הציפוי. לבסוף, למעלה עם עוד כפית קטנה של אפרסק ברי קומפוט. בעזרת פינצטה או טונג קטן, הניחו בעדינות עלה טרגון מעל.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
טרגוןטרגון
CompoteCompote
פירות יערפירות יער
אפרסקאפרסק
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים

מרכיבים

11 קילו קישואים,נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם11 קילו קישואים,אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים2(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים1(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאוכמניות טריות או קפואות, חתוכות לקוביות (אם קפוא, להפשיר ראשון)אוכמניות טריות או קפואות, חתוכות לקוביות (אם קפוא, להפשיר ראשון)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגרעיני תירס משומרים שלמיםגרעיני תירס משומרים שלמים796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה11 קילו קישואים,עלי טרגון טריים, טחוניםעלי טרגון טריים, טחונים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת מתוקהשמנת מתוקה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרם שמנת אורגני כבד, מקוררקרם שמנת אורגני כבד, מקורר2(חוֹרֶף)שמנת מתוקהשמנת מתוקה796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאפרסקים קפואים, מופשרים וחתוכים לקוביותאפרסקים קפואים, מופשרים וחתוכים לקוביות796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאפרסקים טריים או קפואים, חתוכים לקוביות (אם קפוא, להפשיר ראשון)אפרסקים טריים או קפואים, חתוכים לקוביות (אם קפוא, להפשיר ראשון)4(חוֹרֶף)ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה מלוחה בסגנון אירופאי, צונןחמאה מלוחה בסגנון אירופאי, צונן0(יכול להיות או להרחיק)גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם1(יכול להיות או להרחיק)גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתותים טריים או קפואים, חתוכים לקוביות (אם קפוא, להפשיר ראשון)תותים טריים או קפואים, חתוכים לקוביות (אם קפוא, להפשיר ראשון)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1השארטרגון, לקישוטטרגון, לקישוט0(יכול להיות או להרחיק)תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור2(חוֹרֶף)חלב מלא, צונןחלב מלא, צונן