קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות פודינג לימון פטל

עוגות פודינג לימון פטל
עוגות פודינג לימון פטל עשויות להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני הקינוחים שלך. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 215 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.23 דולר למנה. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. אם יש לכם סוכר מגורען, קרם אבנית, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 23%. נסו עוגות פודינג לימון פטל, עוגות תינוק לימון טריפל עם קרם פודינג לימון, ו עוגות תה הפוכות לימון פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
הגדר 6 רמקינס (גודל 2/3 כוס) בגודל 9 על 13 אינץ'. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
בקערה בינונית מקציפים יחד חלמונים וסוכר מגורען עד לקבלת סמיכות ושמנת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מקציפים קמח, חמאה, גרידת לימון ומיץ, וחלב עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיץמיץ
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
בקערה עמוקה עם מיקסר במהירות גבוהה מקציפים חלבונים ושמנת אבנית עד שהלבנים מחזיקים פסגות נוקשות ולחות כשמרימים את המקצף. מערבבים רבע לבנים לתערובת החלמונים עד לקבלת תערובת אחידה, ואז מקפלים בעדינות את החלבונים שנותרו. מקפלים בעדינות חצי פטל.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
פטלפטל
חלבוניםחלבונים
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
6
כף את הבלילה לרמקינס.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
יוצקים מספיק מי ברז חמים לתבנית אפייה כדי להגיע 1 אינץ'. למעלה צדדים של רמקינס.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
אופים עד שכבות העוגה נקבעים צמרות זהובים, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
הסר רמקינס מהמים; תן להתקרר לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
מגישים עם עוד פירות יער מעל ואבק אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
פירות יערפירות יער
11
הפוך קדימה: צינה אטומה עד 1 יום; שכבת פודינג תהפוך ברורה יותר.